Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
croat
Poštovani, da li postoji prirodno rješenje uz higijenu i zdrave navike protiv svraba na koži osim permetrin kreme/gela? Hvala, lp

Miroljub Petrovic
croat - poruka glasi:

Poštovani, da li postoji prirodno rješenje uz higijenu i zdrave navike protiv svraba na koži osim permetrin kreme/gela? Hvala, lp

Uzrok svraba moze da bude i stres, a ne samo nehigijena i nezdrav zivot. Kozu treba prati vodom, a ne sapunom, jer sapun isusuje kozu i koza ostaje bez prirodne masnoce pa je sklonija oboljenjima. Kad se covek dosta oznoji ,onda moze sapun iz prodavnice zdrave hrane ili najbolje cedj.

svetlostgm
Postovani prof.dr Miroljube Petrovicu, registrovala sam se na forum, misleci da je ovo klasican duhovan forum sa najrazlicitijim temama iz ove oblasti, sa namerom da iznesen neke svoje ideje/projekte u pokusaju pronalaska istomisljenika pa i donatora.
Sad nakon sto sam shvatila da je ceo forum jedna tema, sa kojom ovo bas i nema veze u dilemi sam da li da ih uopste i iznosim ovde na vasem forumu. Eventualno da vam na PP ukratko izlozim sta sam to htela, ako ste uopste zainteresovani i imate dobru volju da me bar saslusate.
Srdacan pozdrav,

Miroljub Petrovic
svetlostgm - poruka glasi:

Postovani prof.dr Miroljube Petrovicu, registrovala sam se na forum, misleci da je ovo klasican duhovan forum sa najrazlicitijim temama iz ove oblasti, sa namerom da iznesen neke svoje ideje/projekte u pokusaju pronalaska istomisljenika pa i donatora.
Sad nakon sto sam shvatila da je ceo forum jedna tema, sa kojom ovo bas i nema veze u dilemi sam da li da ih uopste i iznosim ovde na vasem forumu. Eventualno da vam na PP ukratko izlozim sta sam to htela, ako ste uopste zainteresovani i imate dobru volju da me bar saslusate.
Srdacan pozdrav,

Ovo je forum gde ja odgovaram na pitanja. Ako imate neki predlog, ideju ili sugestiju mozete da mi se javite na privatnu poruku ili na e-mail:

Delije
https://www.insta...q9vv55a2sy

Демони или?😂

Miroljub Petrovic
Delije - poruka glasi:

https://www.insta...q9vv55a2sy

Демони или?😂

Demoni.

Miroljub Petrovic
Film sa moralnom porukom "Nedeljni konj"

https://drive.goo...KAMau/view

Miroljub Petrovic
Ako neko uspe da nadje za besplatno preuzimanje knjigu "Jedi i trči" od Scott Jurek, neka postavi ovde link za preuzimanje ili neka mi posalje na mejl:

Cerovic
Miroljub Petrovic - poruka glasi:

Ako neko uspe da nadje za besplatno preuzimanje knjigu "Jedi i trči" od Scott Jurek, neka postavi ovde link za preuzimanje ili neka mi posalje na mejl:

Audio knjiga, ako se ne nadje pdf:
https://drive.goo...sp=sharing

DjujicPopo

Мудрост је склањати се од зла.

svetlostgm
Citat:
"Film sa moralnom porukom "Nedeljni konj"
Mogao bi i da nam otkrijes sta je poruka, za one koje mrzi da gledaju ceo film? Smile

Miroljub Petrovic
svetlostgm - poruka glasi:

Citat:
"Film sa moralnom porukom "Nedeljni konj"
Mogao bi i da nam otkrijes sta je poruka, za one koje mrzi da gledaju ceo film? :)

One koje mrzi da gledaju film mogu samo da banujem.

Miroljub Petrovic

Odlicno. Knjiga je objavljna u Hrvatskoj, ako neko nadje hrvatsko izdanje u pdf, neka posalje link.

Male Nam Penzije
Zanima me ako se dnevno jede 12 supenih kasika zitarica i 2 sake ororasastih plodova i 2 sake semenki i 0.5 kg voća i povrća to znaci da je taj unos tezak samo 1500 kalorija a osnovna dnevna potrosnja kalorija je 1800 kcal kod prosjecne osobe.Kako to objasniti?

Miroljub Petrovic
Male Nam Penzije - poruka glasi:

Zanima me ako se dnevno jede 12 supenih kasika zitarica i 2 sake ororasastih plodova i 2 sake semenki i 0.5 kg voća i povrća to znaci da je taj unos tezak samo 1500 kalorija a osnovna dnevna potrosnja kalorija je 1800 kcal kod prosjecne osobe.Kako to objasniti?

Ako te cuju ovi sa matematickog govedjeg fakulteta odmah ce te postaviti za dekana... U ishrani se ne broje kalorije nego se podesava da coveku prija. U pitanju su okvirne mere. Nekome treba malo vise, nekome malo manje, neko ima brzi metabolizam, neko radi vise fizickih poslova, neko ima vecu, a neko manju kilazu... nemoj da si fanatik, samo fanatici broje kalorije i zalogaje.

Dragoje12345
Pozdrav Miroljube!Da li imate u planu da sa Sasom Stankovicem (Pragmatikos) napravite jedan video na svom imanju i da pokazete pocetnicima sta im je najpotrebnije,kako uzgajate voce i povrce itd.Mislim da bi jedna takva emisija bila pun pogodak!Hvala unaored na odgovoru

Miroljub Petrovic
Dragoje12345 - poruka glasi:

Pozdrav Miroljube!Da li imate u planu da sa Sasom Stankovicem (Pragmatikos) napravite jedan video na svom imanju i da pokazete pocetnicima sta im je najpotrebnije,kako uzgajate voce i povrce itd.Mislim da bi jedna takva emisija bila pun pogodak!Hvala unaored na odgovoru

To moze bilo koji seljak da pokaze, samo treba prvo da se dodje na selo. Poljoprivredna sezona pocinje na prolece, pa cu videti da mozda snimim nesto o tome.

Stefan2407
https://www.youtu...0_cwsUHuIU

Невјероватно шта лик све прави сам у природи.

Стефан Мијушковић

Samson7
U jednom od gostovanja ste pomenuli da uskoro počinje nova godina. Poznato mi je da je prvi mjesec onda kada se pojavi prvi ječam, zar ne bi tada trebala biti nova godina?

Smile

Filip1991
Pozdrav. Kako tumačite izjavu Isusa iz Biblije koja glasi "Budite, dakle, savršeni kao što je savršen Otac vaš nebeski" ako znamo da čovjek po svojoj prirodi nije i ne može biti savršen?

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.89 sekundi!