Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
Kako riješiti bilo koji zdravstveni problem? - Dr. Ričard Šulc
https://youtu.be/...

Najvažnije pitanje je "Šta ti zapravo želiš?" - Dr. Ričard Šulc

Miroljub Petrovic
BrankoRSD - poruka glasi:

Hvala na odgovoru, ali na osnovu kojih dokaza smatrate da je istocnjacka religija zasnovana na okultizmu i satanizmu? Prvobitno ni budizam nije religija vec filozofija, pa su ljudi to kasnije pretvorili u religiju. I kako je moguce da je to toliko lose kada se celo njihovo razmisljanje vodi na skladu tela, uma i duse, i duhovni razvoj. Bas suprotno od prizivanja demona. Kako nesto sto je fokusirano na pozitivno i ne-materijalno moze biti povezano sa prizivanjem demona? Sta konkretno je lose u njihovim teorijama? Evo jedan primer iz Taoizma - Osnovi Taiji - a se temelje na osnovnim principima taoizma, cikličnom kretanju, prožimanju i spajanju dveju antagonističkih sila Jina i Janga. Samo neprekidni tok i ravnoteža između tih sila znači harmoniju, sklad i zdravlje kako čoveka, tako i njegovog okruženja...

To je kao da pitas: "Sta fali EXIT-u? TAmo su svi srecni nasmejani, radosni..." Ako je za tebe nasmejan narkoman primer srece, onda imas veliki problem. Ako je za tebe hinduizam, budizam i taoizam to sto pricas, to znaci da neznas elementarne stvari vezano za duhovni svet i onda je jako tesko da razgovaramo. Da ti ja sad ponavljam sve sto sam pisao na ovom forumu i pricao u predavanjima, to nije moguce. Predlazem da procitas moju kratku knjigu sa donjeg linka i upoznas se sa osnovama teologije i zakona koji vladaju u duhovnom svetu:

http://cps.org.rs...etnike.pdf

Miroljub Petrovic
nikola87bg - poruka glasi:

Мирољубе, каква је то прича да породиља која је негативна крвна група , ако јој је муж позитиван и роди позитивно дете мора да прими неки рогам серум , јер ће у супротном наводно приликом следећег зачећа тело одбацити плод??? Јел то могуће?

Moguce je, jer imuni sistem majke prepoznaje strano telo. Imas o tome na internetu. Majka uzima neku bezopasnu hemiju i problem se lako resava.

Lazar11
Evo sta se desava sa devojkama kada upisu govedji fakultet.

http://ispovesti....st/2600451

Miroljub Petrovic
Vusks2002 - poruka glasi:

Pozdrav svima!
Zasadio sam tikve i kada su porasle počeli su pa ih napadaju mravi.
Tada mi je rekao otac da stavim pepeo oko biljke i na istoj ali posle toga počela je dad se hvata plamenjača. Zanima me da li je to do pepela (možda nagriza ili nešto tako) i ja sam prije zalivao preko lišća ali sam to prestao a ovo se i dalje dešava. I ppočelo je nešto da mi jede stabljiku. Šta da radim?

Hvala.

Imas dve opcije: 1) da odes u poljoprivrednu apoteku i kupis hemiju koja resava taj problem, ili 2) da kontaktiras najboljeg strucnjaka za organsku poljoprivredu na nasim prostorima dr Zorana Ristanovica na e-mail:

i pitas ga za savet.

nessso6
Poštovani Miroljube, kada govorimo o vremenima koja dolaze i o tome da treba da živimo na selu i učimo se zdravom životu i da ne budemo ovisni o gradovima, tehnologiji i svemu ostalom onda ti preporučuješ da zemlja u kojoj treba da mi Srbi gradimo ovakav život bude Srbija, što je naravno logično. E sad mene zanima, kao Srbina koji nije rođen u Srbiji već u našoj Krajini na teritoriju današnje Hrvatske, da li je i selo u Repubici Srpskoj dobar izbor. Ja mislim da su naša braća tamo po pitanju morala i duhovnog stanja čak možda i bliža tvorcu i učenjima biblije nego ljudi u Srbiji (bez uvrede, Srbiji prosjek kvare veliki gradovi Smile). E sad, moje pitanje je više iz perspektive političke situacije koja okružuje i čini svakodnevicu naroda u Republici Srpskoj. Mislim ako će žitelj iz RS morati napuštati svoje ognjište u vremenima koja dolaze onda naravno nema puno smisla da se tamo pripremamo za budućnost. Kakvo je tvoje mišljenje?
Nebojša

PB94
Pozdrav Miroljube. Moze li se Bozija volja razumeti u potpunosti iz polozaja nas, Bozije dece? Kako mi mozemo da razumemo zasto je Bog kreirao tolike galaksije, i toliki neiskoriscen prazan prostor izmedju nebeskih tela? Cemu to sve sluzi ako se Bog pretezno bavi samo nama i nasim moralnim posrnucima, nama , sa jednog zrnca prasine u svemiru, zvanog planeta Zemlja?

Drobnjacanin-Novljanin
Pozdrav Miroljube, zivim u USA , zanima me da mi preporucite najbolje kreacionisticke muzeje. Ja sam nasao jedan u drzavi Kentucky ali je bio pod rekonstrukcijom. Hvala i veliki pozdrav
Ко се хвали, нек се хвали тиме што мене познаје

Miroljub Petrovic
nessso6 - poruka glasi:

Poštovani Miroljube, kada govorimo o vremenima koja dolaze i o tome da treba da živimo na selu i učimo se zdravom životu i da ne budemo ovisni o gradovima, tehnologiji i svemu ostalom onda ti preporučuješ da zemlja u kojoj treba da mi Srbi gradimo ovakav život bude Srbija, što je naravno logično. E sad mene zanima, kao Srbina koji nije rođen u Srbiji već u našoj Krajini na teritoriju današnje Hrvatske, da li je i selo u Repubici Srpskoj dobar izbor. Ja mislim da su naša braća tamo po pitanju morala i duhovnog stanja čak možda i bliža tvorcu i učenjima biblije nego ljudi u Srbiji (bez uvrede, Srbiji prosjek kvare veliki gradovi :)). E sad, moje pitanje je više iz perspektive političke situacije koja okružuje i čini svakodnevicu naroda u Republici Srpskoj. Mislim ako će žitelj iz RS morati napuštati svoje ognjište u vremenima koja dolaze onda naravno nema puno smisla da se tamo pripremamo za budućnost. Kakvo je tvoje mišljenje?

Kad kazem "Srbija" mislim na sve zemlje gde Srbi trenutno mogu da zive u miru, a to podrazumeva i Republiku Srpsku.

Miroljub Petrovic
PB94 - poruka glasi:

Pozdrav Miroljube. Moze li se Bozija volja razumeti u potpunosti iz polozaja nas, Bozije dece? Kako mi mozemo da razumemo zasto je Bog kreirao tolike galaksije, i toliki neiskoriscen prazan prostor izmedju nebeskih tela? Cemu to sve sluzi ako se Bog pretezno bavi samo nama i nasim moralnim posrnucima, nama , sa jednog zrnca prasine u svemiru, zvanog planeta Zemlja?

Naravno da moze da se razume. Sve sto je Bog stvorio, a sto mi mozemo da vidimo, jeste stvoreno da mi o njemu razmisljamo i da uzivamo u tome. Jednoga dana mocicemo da posecujem sve te galaksije, a taj veliki medjuprostor ce biti prilika da posmatramo predivna Bozja dela stvaranja svuda oko nas, druge galaksije i sl.

Miroljub Petrovic
Drobnjacanin-Novljanin - poruka glasi:

Pozdrav Miroljube, zivim u USA , zanima me da mi preporucite najbolje kreacionisticke muzeje. Ja sam nasao jedan u drzavi Kentucky ali je bio pod rekonstrukcijom. Hvala i veliki pozdrav

Postoji u Sand Dijegu jedan kreacionisticki muzej, ciji je vlasnik The Institute for Creation Research, ali on nije nista narocito. Mislim da ne vredi ici u Sand Dijego zbog njega. Postoji taj u Kentakiju koji je u obliku Nojeve barke, nisam bio tamo, ali cini mi se da bi mogao da bude zanimljiv. Postoje muzeji i u Teksasu, nisam ih posetio, ali mozes da pogledas na internetu, mislim da su oni bolji od ovog u Kentakiju iako su manji, ljudi koji ih vode mnogo bolje poznaju kreacionizam od ovih u Kentakiju.

Laki
Mesijanski rabin objašnjava značenje "Oko za oko, zub za zub" (na engleskom)

https://www.youtu...oACdWxMR_I

vozac
Da li su Cetnici po Vasem misljenju srpske ili jugoslovenske patriote?

Lazar11
Miroljub Petrovic / Depresija / Slucajni partneri (BN Televizija 2019)

https://www.youtu...Hzck5C0n2k

Monarh
Miroljube pošto znam da je ulaganje u nekretnine(zemljište i objekte) pametno, gdje biste preporučili da se ulože te pare u Srbiji?Na kojim lokacijama smatrate da je najbolje uložiti pare u nekretnine?

Petar224
Miroljube, koju muziku slušati ? Da li preporučujete psalme snimljene na jevrejskom, sa melodijama otkrivenim u tekstovima psalma ?

Miroljub Petrovic
vozac - poruka glasi:

Da li su Cetnici po Vasem misljenju srpske ili jugoslovenske patriote?

Termin "Sloveni" za narod na Balkanu je izmislio Vatikan da bi razbio srpski korpus i lakse mogao da manipulise sa njima. Rec "Sloveni" znaci "ratnici", na jeziku Huna, i odnosi se na Srbe, a ne da je to ime za neki narod. Dakle, cetnici su srpske patriote, a ako neko pod "jugoslovenima" podrazumeva srpske patriote na Balkanu, onda moze i taj termin da se primeni, ali to niko ne podrazumeva, jer ljudi o istoriji ne znaju skoro nista, isto kao i o drugim zivotno vaznim stvarima.

Miroljub Petrovic
Monarh - poruka glasi:

Miroljube pošto znam da je ulaganje u nekretnine(zemljište i objekte) pametno, gdje biste preporučili da se ulože te pare u Srbiji?Na kojim lokacijama smatrate da je najbolje uložiti pare u nekretnine?

Najbolje je ulagati novac u zemlju i kuce na selu u Izraelu, jer uskoro krece veliki progon Jevreja i oni ce kupovati nekretnine na selu i nece pitati za cenu. U Srbiji vredi investirati u nekretnike ukoliko se veruje da ce se obnoviti teokratija. Ukoliko se ne obnovi teokratija, nijedan posao nece biti materijalno isplativ ako nisi satanista. Vredi investirati u svoje spasenje, a to je da se kupi neko imanje sa malo sume i izvorom vode, i na njemu uspostavi sistem tako da moze da se prezivi u prirodi, jer dolaze mnogo teska vremena. A ulagati u stanove po gradovima, to je bacanje para u bunar - gradovi ce uskoro postati masovne grobnice, a betonski kavezi (stanovi) nece vredeti nista.

Miroljub Petrovic
Petar224 - poruka glasi:

Miroljube, koju muziku slušati ? Da li preporučujete psalme snimljene na jevrejskom, sa melodijama otkrivenim u tekstovima psalma ?

Slusam muziku koja me ohrabruje i nadahnjuje, moze to sto si naveo.

ZoranS
40 Archaeology Bible Facts - The Bible is a true Historical Book

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.85 sekundi!