pocetak foruma
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 24.08.2019 07:49
|
![]() Super Administrator Odgovori: 22841 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Nikola92 - poruka glasi: https://www.youtu...ExnpYtLh4o Cilj demona je da Äovek izvrÅ¡i samoubistvo - MIROLJUB PETROVIĆ Ova zena se bavila meditacijom, a onda je sve to napustila. Velika hrabrost. |
|
|
legends |
Odgovorio 24.08.2019 18:15
|
![]() Član Odgovori: 75 Pristupio/la: 26.01.2009 23:12 Lokacija: Nova Pazova |
Дозволите ми да вам иÑпричам како је поÑтупио један човек, будући Светитељ када је, вративши Ñе кући, затекао Ñвоју жену Ñа другим. Он је веома волео Ñвоју жену, али је знао да Ñе љубав не може наметнути, он је веома желео да и она њега воли, међутим, Ñхватио је да то није могуће. Тада јој је рекао: „Пошто Ñи Ñа другим, то значи да не желиш да будеш Ñа мном. ОпроÑти, одлазим.“ Отишао је и поÑтао ученик Светог Ðнтонија. У питању је Свети Павле ПрепроÑти, велики подвижник и велики чудотворац Цркве који је чак прогонио зле духове. Он је тако Ñнажно волео Ñвоју жену да је уважавао њену Ñлободу чак и када је грешила. Он није могао на Ñилу да је примора да га заволи, међутим, он је није ни мрзео. Он је рекао: „Питање је шта ћу чинити Ñам Ñа Ñобом. Ðко је неопходно да будем болеÑтан заједно Ñа тобом да би ме заволела, ако је неопходно да Ñе разболим да бих те натерао да поÑтанеш онаквом какву желим да ти будеш, то је онда беÑмиÑлено.“ И Ñа речима: „Идем макар Ñебе да ÑпаÑим!“, уÑтао је и отишао у пуÑтињу. Ми Ñмо дужни да Ñе учимо овоме, учимо да Ñе окренемо Ñеби – у добром ÑмиÑлу ове речи, да Ñе побринемо о Ñвојој души, о миру унутрашњег Ñвета. У питању није презир према другим људима, већ указивање помоћи јер ако будеш у Ñтању да им предаш тај Ñпокој и мир, онда ћеш их учинити бољима, док напротив, Ñвађа која је наÑтала из жеље да помогнеш и измениш Ñитуацију не предÑтавља помоћ. Ðрхимандрит Ðндреј КонаноÑ: Реци Мирољубе као добар познавалац Ñветог пиÑма и теологије тебе морам да питам. Како је иÑправно поÑтупити као овај у текÑту или као по пиÑму Ñмртна казна? Да ли поÑтоје другачије околноÑти када је иÑправније поÑтупити на један а кад на други начин? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 24.08.2019 20:23
|
![]() Super Administrator Odgovori: 22841 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
legends - poruka glasi: Дозволите ми да вам иÑпричам како је поÑтупио један човек, будући Светитељ када је, вративши Ñе кући, затекао Ñвоју жену Ñа другим. Он је веома волео Ñвоју жену, али је знао да Ñе љубав не може наметнути, он је веома желео да и она њега воли, међутим, Ñхватио је да то није могуће. Тада јој је рекао: „Пошто Ñи Ñа другим, то значи да не желиш да будеш Ñа мном. ОпроÑти, одлазим.“ Отишао је и поÑтао ученик Светог Ðнтонија. У питању је Свети Павле ПрепроÑти, велики подвижник и велики чудотворац Цркве који је чак прогонио зле духове. Он је тако Ñнажно волео Ñвоју жену да је уважавао њену Ñлободу чак и када је грешила. Он није могао на Ñилу да је примора да га заволи, међутим, он је није ни мрзео. Он је рекао: „Питање је шта ћу чинити Ñам Ñа Ñобом. Ðко је неопходно да будем болеÑтан заједно Ñа тобом да би ме заволела, ако је неопходно да Ñе разболим да бих те натерао да поÑтанеш онаквом какву желим да ти будеш, то је онда беÑмиÑлено.“ И Ñа речима: „Идем макар Ñебе да ÑпаÑим!“, уÑтао је и отишао у пуÑтињу. Ми Ñмо дужни да Ñе учимо овоме, учимо да Ñе окренемо Ñеби – у добром ÑмиÑлу ове речи, да Ñе побринемо о Ñвојој души, о миру унутрашњег Ñвета. У питању није презир према другим људима, већ указивање помоћи јер ако будеш у Ñтању да им предаш тај Ñпокој и мир, онда ћеш их учинити бољима, док напротив, Ñвађа која је наÑтала из жеље да помогнеш и измениш Ñитуацију не предÑтавља помоћ. Ðрхимандрит Ðндреј КонаноÑ: Реци Мирољубе као добар познавалац Ñветог пиÑма и теологије тебе морам да питам. Како је иÑправно поÑтупити као овај у текÑту или као по пиÑму Ñмртна казна? Да ли поÑтоје другачије околноÑти када је иÑправније поÑтупити на један а кад на други начин? U demokratiji mozes samo da skupis stvari i da odes, ili ako je tvoja kuca, da zenu izbacis iz kuce. U teokratiji je predvidjena likvidacija za kurvu i kurvara, a u demokratiji ne. I to mora da se postuje. Dakle, samo se sklanjas od satanista. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 24.08.2019 20:34
|
Javio mi se Darko koji je jedan od najboljih pcelara u Srbiji i ponudio pomoc svima koji zele da se bave pcelarstvom, od toga moze i lepo da se zaradi i radi se lep posao. Evo njegovot telefona i YT kanala: 065-5432-297 https://www.youtu...subscriber |
|
|
nkls9 |
Odgovorio 24.08.2019 21:50
|
![]() Član Odgovori: 22 Pristupio/la: 11.09.2018 11:22 Lokacija: Beograd |
Пошто је по наÑлову ова тема на форуму везана за Стварање, како коментаришете ово еволуциониÑтичко објашњење полонијума 218: ... |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 24.08.2019 21:54
|
nkls9 - poruka glasi: Пошто је по наÑлову ова тема на форуму везана за Стварање, како коментаришете ово еволуциониÑтичко објашњење полонијума 218: ... To je djubre od sajta napravljeno za nauvne ljude da izgleda kao naucno, a iznose se teske nebuloze i lazi. Da postoji evolucionisticko objasnjenje za Po oreole, to bi se negde objavilo, pa bi dr Dzentri reagovao, a ovako, samo mogu da ga ignorisu i da sire nenaucne lazi za siroke narodne mase. |
|
|
Slobodan90 |
Odgovorio 24.08.2019 22:33
|
![]() Član Odgovori: 44 Pristupio/la: 23.08.2017 20:27 Lokacija: Novi Sad |
Питања и одговори - 54. део - др Мирољуб Петровић https://www.youtu...r1oEWLjJeY |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 24.08.2019 23:35
|
Evo plakata za opstinske izbore u Medvedji koji se odrzavaju u nedelju 8. septembra 2019. To je dobra prilika da vidimo koliko ljudi podrzava teokratsku i patriotsku opciju. http://cps.org.rs... Pozivam sve koji zive u opstini Medvedja da izadju na izbore, da pozovu svoje prijatelje i rodbinu, da pokusamo da zatalasamo demokratsku zabokrecinu, i uz Bozju pomoc, da i na ovaj nacin pokrenemo obnovu teokratije. |
|
|
Kapetan Pjesivacki |
Odgovorio 25.08.2019 00:54
|
![]() Član Odgovori: 8 Pristupio/la: 17.02.2019 15:41 Lokacija: Pjesivci, Crna Gora |
Posto je pomenut Goran Saric, zanima me sta mislite o njemu kao istoricaru i strucnjaku za Sveto pismo (ukoliko ste izucavali njegov rad). Takodje zanima me vase misljenje o emisijama Na rubu znanosti i voditelju Kresi Misaku. Ja mislim da Bog preko njega radi mnoge pametne stvari iako on mozda nije biblijski religiozan. |
|
|
Alergija |
Odgovorio 25.08.2019 07:40
|
![]() Član Odgovori: 7 Pristupio/la: 08.05.2019 19:53 Lokacija: Banja Luka |
PoÅ¡tovani, prije svega hocu da pozdravim Vas i ostale Älanove foruma, već dugo Äitam VaÅ¡e rasprave, a ovo je prvi put da piÅ¡em. Iz Bosne sam i pratim VaÅ¡ rad godinama. Pitanje za vas je: Å ta mislite o doktorki prirodne medicine ...? U mnogo stvari se poklapa sa VaÅ¡om priÄom, medjutim govori o Äakrama, da je vidovita, vjeruje u reinkarnaciju itd. Ali koliko vidim na komentarima ispod njenih videa, mnogi je hvale i mnogima je pomogla. Ima neki svoj anti parazitni program. Otprilike 90% sto kaze je u redu, ali onih 10% nikako nije "po Bibliji" koju Äesto pominje. Smatrate li da je dobar doktor prirodne medicine ili ne? Izmenio/la Miroljub Petrovic na 25.08.2019 07:55 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 25.08.2019 07:54
|
Kapetan Pjesivacki - poruka glasi: Posto je pomenut Goran Saric, zanima me sta mislite o njemu kao istoricaru i strucnjaku za Sveto pismo (ukoliko ste izucavali njegov rad). Dobar je Goran Saric, veliki potencijal, ali do sada je koristio samo 5% svojih mogucnosti. Videcemo sta ce biti od njega u buducnosti. Takodje zanima me vase misljenje o emisijama Na rubu znanosti i voditelju Kresi Misaku. Ja mislim da Bog preko njega radi mnoge pametne stvari iako on mozda nije biblijski religiozan. Dobar je Kreso, Bog je preko njega uradio velike stvari, steta sto nije biblijski religiozan. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 25.08.2019 07:57
|
Alergija - poruka glasi: PoÅ¡tovani, prije svega hocu da pozdravim Vas i ostale Älanove foruma, već dugo Äitam VaÅ¡e rasprave, a ovo je prvi put da piÅ¡em. Iz Bosne sam i pratim VaÅ¡ rad godinama. Pitanje za vas je: Å ta mislite o doktorki prirodne medicine ...? U mnogo stvari se poklapa sa VaÅ¡om priÄom, medjutim govori o Äakrama, da je vidovita, vjeruje u reinkarnaciju itd. Ali koliko vidim na komentarima ispod njenih videa, mnogi je hvale i mnogima je pomogla. Ima neki svoj anti parazitni program. Otprilike 90% sto kaze je u redu, ali onih 10% nikako nije "po Bibliji" koju Äesto pominje. Smatrate li da je dobar doktor prirodne medicine ili ne? Kako moze neko da bude dobar lekar, a bavi se cakrama, vereuje da je vidovita, veruje u reinkarnaciju? Znaci da je demonizovana. A to sto se demoni privremeno povuku od njenih pacijenata pa ispadne da im je bolje, da bi se drugi naivni ljudi navukli, to je klasicna demonska prevara na koju se mnogi pecaju. Komentare ispod njenih videa pisu satanisti koji podrzavaju svaki oblik satanizma. |
|
|
besansin |
Odgovorio 25.08.2019 15:39
|
![]() Član Odgovori: 14 Pristupio/la: 23.08.2019 17:14 Lokacija: Nis |
Da li je neko bio na Just Out festivalu sa foruma ove godine i da li ima nesto pametno da se nauci/vidi tamo ? Pozdrav Miroljubu i svima sa foruma. |
|
|
SreckoVVV |
Odgovorio 25.08.2019 18:56
|
![]() Član Odgovori: 199 Pristupio/la: 14.03.2015 09:40 Lokacija: Cuprija |
https://www.jbric...P8iaOqvuDk |
|
|
Kohelet |
Odgovorio 25.08.2019 20:47
|
![]() Član Odgovori: 14 Pristupio/la: 20.12.2018 20:12 Lokacija: Beograd |
Miroljube, imam 18 godina, pre dva dana sam ostavio cigarete i bukvalno nemam nikakvo iskuÅ¡enje da zapalim, a puÅ¡io sam skoro godinu i po dana. Skoro ste rekli na Pragmatikosu da se ljudima koji puÅ¡e znoj oseća na nikotin, pa me zanima kolilo je organizmu potrebno da se reÅ¡i tog smrada, i da li postoji neka prirodna tehnika da se organizam brzo oÄisti od nikotina i ostalih otrova iz cigareta? "Jer zapovest po zapovest, zapovest po zapovest, pravilo po pravilo, pravilo po pravilo, ovde malo, onde malo davaÅ¡e se." (Isaija 28:10)
|
|
|
Kapetan Pjesivacki |
Odgovorio 25.08.2019 20:54
|
![]() Član Odgovori: 8 Pristupio/la: 17.02.2019 15:41 Lokacija: Pjesivci, Crna Gora |
Postovani Miroljube, Da li imate neke savjete za lijecenje diskus hernije? Srdacan pozdrav. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 25.08.2019 23:42
|
Film o konjima sa moralnom porukom "Flicka 2", nastavak sjajnog filma "Flicka" https://vimeo.com... |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 25.08.2019 23:46
|
Kohelet - poruka glasi: Miroljube, imam 18 godina, pre dva dana sam ostavio cigarete i bukvalno nemam nikakvo iskuÅ¡enje da zapalim, a puÅ¡io sam skoro godinu i po dana. Skoro ste rekli na Pragmatikosu da se ljudima koji puÅ¡e znoj oseća na nikotin, pa me zanima kolilo je organizmu potrebno da se reÅ¡i tog smrada, i da li postoji neka prirodna tehnika da se organizam brzo oÄisti od nikotina i ostalih otrova iz cigareta? Samo zivi zdravo, zdravo se hrani, pij dosta tecnosti i organizam ce se brzo ocistiti. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 25.08.2019 23:47
|
Kapetan Pjesivacki - poruka glasi: Postovani Miroljube, Da li imate neke savjete za lijecenje diskus hernije? Srdacan pozdrav. Treba da posetis nekog kiroprakticara, preporucujem ova dva: http://www.cps.or...ticar.html |
|
|
tinkturebn |
Odgovorio 26.08.2019 09:45
|
![]() Član Odgovori: 18 Pristupio/la: 23.08.2019 23:27 Lokacija: Beograd |
Lijep pozdrav svima. Proizveo sam i prodajem tinkturu od sremuÅ¡a. SremuÅ¡ je odliÄna ljekovita biljka koja raste jedan kratak period u proljeće, ali je možemo imati tokom Äitave godine u obliku tinkture. Za sada se prodaja odnosi samo na teritoriju BiH. ViÅ¡e informacija o tinkturi na FB stranici: https://www.faceb...1117232532 |
|
Predji na forum: |