Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
Nikola92 - poruka glasi:

https://www.youtu...ExnpYtLh4o

Cilj demona je da čovek izvrši samoubistvo - MIROLJUB PETROVIĆ

Ova zena se bavila meditacijom, a onda je sve to napustila. Velika hrabrost.

legends
Дозволите ми да вам испричам како је поступио један човек, будући Светитељ када је, вративши се кући, затекао своју жену са другим. Он је веома волео своју жену, али је знао да се љубав не може наметнути, он је веома желео да и она њега воли, међутим, схватио је да то није могуће. Тада јој је рекао: „Пошто си са другим, то значи да не желиш да будеш са мном. Опрости, одлазим.“

Отишао је и постао ученик Светог Антонија. У питању је Свети Павле Препрости, велики подвижник и велики чудотворац Цркве који је чак прогонио зле духове. Он је тако снажно волео своју жену да је уважавао њену слободу чак и када је грешила. Он није могао на силу да је примора да га заволи, међутим, он је није ни мрзео. Он је рекао: „Питање је шта ћу чинити сам са собом. Ако је неопходно да будем болестан заједно са тобом да би ме заволела, ако је неопходно да се разболим да бих те натерао да постанеш онаквом какву желим да ти будеш, то је онда бесмислено.“ И са речима: „Идем макар себе да спасим!“, устао је и отишао у пустињу.

Ми смо дужни да се учимо овоме, учимо да се окренемо себи – у добром смислу ове речи, да се побринемо о својој души, о миру унутрашњег света. У питању није презир према другим људима, већ указивање помоћи јер ако будеш у стању да им предаш тај спокој и мир, онда ћеш их учинити бољима, док напротив, свађа која је настала из жеље да помогнеш и измениш ситуацију не представља помоћ.

Архимандрит Андреј Конанос:
Реци Мирољубе као добар познавалац светог писма и теологије тебе морам да питам. Како је исправно поступити као овај у тексту или као по писму смртна казна? Да ли постоје другачије околности када је исправније поступити на један а кад на други начин?

Miroljub Petrovic
legends - poruka glasi:

Дозволите ми да вам испричам како је поступио један човек, будући Светитељ када је, вративши се кући, затекао своју жену са другим. Он је веома волео своју жену, али је знао да се љубав не може наметнути, он је веома желео да и она њега воли, међутим, схватио је да то није могуће. Тада јој је рекао: „Пошто си са другим, то значи да не желиш да будеш са мном. Опрости, одлазим.“

Отишао је и постао ученик Светог Антонија. У питању је Свети Павле Препрости, велики подвижник и велики чудотворац Цркве који је чак прогонио зле духове. Он је тако снажно волео своју жену да је уважавао њену слободу чак и када је грешила. Он није могао на силу да је примора да га заволи, међутим, он је није ни мрзео. Он је рекао: „Питање је шта ћу чинити сам са собом. Ако је неопходно да будем болестан заједно са тобом да би ме заволела, ако је неопходно да се разболим да бих те натерао да постанеш онаквом какву желим да ти будеш, то је онда бесмислено.“ И са речима: „Идем макар себе да спасим!“, устао је и отишао у пустињу.

Ми смо дужни да се учимо овоме, учимо да се окренемо себи – у добром смислу ове речи, да се побринемо о својој души, о миру унутрашњег света. У питању није презир према другим људима, већ указивање помоћи јер ако будеш у стању да им предаш тај спокој и мир, онда ћеш их учинити бољима, док напротив, свађа која је настала из жеље да помогнеш и измениш ситуацију не представља помоћ.

Архимандрит Андреј Конанос:
Реци Мирољубе као добар познавалац светог писма и теологије тебе морам да питам. Како је исправно поступити као овај у тексту или као по писму смртна казна? Да ли постоје другачије околности када је исправније поступити на један а кад на други начин?

U demokratiji mozes samo da skupis stvari i da odes, ili ako je tvoja kuca, da zenu izbacis iz kuce. U teokratiji je predvidjena likvidacija za kurvu i kurvara, a u demokratiji ne. I to mora da se postuje. Dakle, samo se sklanjas od satanista.

Miroljub Petrovic
Javio mi se Darko koji je jedan od najboljih pcelara u Srbiji i ponudio pomoc svima koji zele da se bave pcelarstvom, od toga moze i lepo da se zaradi i radi se lep posao. Evo njegovot telefona i YT kanala:

065-5432-297

https://www.youtu...subscriber

nkls9
Пошто је по наслову ова тема на форуму везана за Стварање, како коментаришете ово еволуционистичко објашњење полонијума 218:

...

Miroljub Petrovic
nkls9 - poruka glasi:

Пошто је по наслову ова тема на форуму везана за Стварање, како коментаришете ово еволуционистичко објашњење полонијума 218:

...

To je djubre od sajta napravljeno za nauvne ljude da izgleda kao naucno, a iznose se teske nebuloze i lazi. Da postoji evolucionisticko objasnjenje za Po oreole, to bi se negde objavilo, pa bi dr Dzentri reagovao, a ovako, samo mogu da ga ignorisu i da sire nenaucne lazi za siroke narodne mase.

Slobodan90
Питања и одговори - 54. део - др Мирољуб Петровић

https://www.youtu...r1oEWLjJeY

Miroljub Petrovic
Evo plakata za opstinske izbore u Medvedji koji se odrzavaju u nedelju 8. septembra 2019. To je dobra prilika da vidimo koliko ljudi podrzava teokratsku i patriotsku opciju.

http://cps.org.rs...

Pozivam sve koji zive u opstini Medvedja da izadju na izbore, da pozovu svoje prijatelje i rodbinu, da pokusamo da zatalasamo demokratsku zabokrecinu, i uz Bozju pomoc, da i na ovaj nacin pokrenemo obnovu teokratije.

Kapetan Pjesivacki
Posto je pomenut Goran Saric, zanima me sta mislite o njemu kao istoricaru i strucnjaku za Sveto pismo (ukoliko ste izucavali njegov rad).

Takodje zanima me vase misljenje o emisijama Na rubu znanosti i voditelju Kresi Misaku. Ja mislim da Bog preko njega radi mnoge pametne stvari iako on mozda nije biblijski religiozan.

Alergija
Poštovani, prije svega hocu da pozdravim Vas i ostale članove foruma, već dugo čitam Vaše rasprave, a ovo je prvi put da pišem. Iz Bosne sam i pratim Vaš rad godinama.

Pitanje za vas je: Šta mislite o doktorki prirodne medicine ...? U mnogo stvari se poklapa sa Vašom pričom, medjutim govori o čakrama, da je vidovita, vjeruje u reinkarnaciju itd. Ali koliko vidim na komentarima ispod njenih videa, mnogi je hvale i mnogima je pomogla. Ima neki svoj anti parazitni program. Otprilike 90% sto kaze je u redu, ali onih 10% nikako nije "po Bibliji" koju često pominje.

Smatrate li da je dobar doktor prirodne medicine ili ne?
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 25.08.2019 07:55

Miroljub Petrovic
Kapetan Pjesivacki - poruka glasi:

Posto je pomenut Goran Saric, zanima me sta mislite o njemu kao istoricaru i strucnjaku za Sveto pismo (ukoliko ste izucavali njegov rad).

Dobar je Goran Saric, veliki potencijal, ali do sada je koristio samo 5% svojih mogucnosti. Videcemo sta ce biti od njega u buducnosti.

Takodje zanima me vase misljenje o emisijama Na rubu znanosti i voditelju Kresi Misaku. Ja mislim da Bog preko njega radi mnoge pametne stvari iako on mozda nije biblijski religiozan.

Dobar je Kreso, Bog je preko njega uradio velike stvari, steta sto nije biblijski religiozan.

Miroljub Petrovic
Alergija - poruka glasi:

Poštovani, prije svega hocu da pozdravim Vas i ostale članove foruma, već dugo čitam Vaše rasprave, a ovo je prvi put da pišem. Iz Bosne sam i pratim Vaš rad godinama.

Pitanje za vas je: Šta mislite o doktorki prirodne medicine ...? U mnogo stvari se poklapa sa Vašom pričom, medjutim govori o čakrama, da je vidovita, vjeruje u reinkarnaciju itd. Ali koliko vidim na komentarima ispod njenih videa, mnogi je hvale i mnogima je pomogla. Ima neki svoj anti parazitni program. Otprilike 90% sto kaze je u redu, ali onih 10% nikako nije "po Bibliji" koju često pominje.

Smatrate li da je dobar doktor prirodne medicine ili ne?

Kako moze neko da bude dobar lekar, a bavi se cakrama, vereuje da je vidovita, veruje u reinkarnaciju? Znaci da je demonizovana. A to sto se demoni privremeno povuku od njenih pacijenata pa ispadne da im je bolje, da bi se drugi naivni ljudi navukli, to je klasicna demonska prevara na koju se mnogi pecaju. Komentare ispod njenih videa pisu satanisti koji podrzavaju svaki oblik satanizma.

besansin
Da li je neko bio na Just Out festivalu sa foruma ove godine i da li ima nesto pametno da se nauci/vidi tamo ? Pozdrav Miroljubu i svima sa foruma.

SreckoVVV
https://www.jbric...P8iaOqvuDk

Kohelet
Miroljube, imam 18 godina, pre dva dana sam ostavio cigarete i bukvalno nemam nikakvo iskušenje da zapalim, a pušio sam skoro godinu i po dana.
Skoro ste rekli na Pragmatikosu da se ljudima koji puše znoj oseća na nikotin, pa me zanima kolilo je organizmu potrebno da se reši tog smrada, i da li postoji neka prirodna tehnika da se organizam brzo očisti od nikotina i ostalih otrova iz cigareta?
"Jer zapovest po zapovest, zapovest po zapovest, pravilo po pravilo, pravilo po pravilo, ovde malo, onde malo davaše se." (Isaija 28:10)

Kapetan Pjesivacki
Postovani Miroljube,
Da li imate neke savjete za lijecenje diskus hernije?
Srdacan pozdrav.

Miroljub Petrovic
Film o konjima sa moralnom porukom "Flicka 2", nastavak sjajnog filma "Flicka"

https://vimeo.com...

Miroljub Petrovic
Kohelet - poruka glasi:

Miroljube, imam 18 godina, pre dva dana sam ostavio cigarete i bukvalno nemam nikakvo iskušenje da zapalim, a pušio sam skoro godinu i po dana.
Skoro ste rekli na Pragmatikosu da se ljudima koji puše znoj oseća na nikotin, pa me zanima kolilo je organizmu potrebno da se reši tog smrada, i da li postoji neka prirodna tehnika da se organizam brzo očisti od nikotina i ostalih otrova iz cigareta?

Samo zivi zdravo, zdravo se hrani, pij dosta tecnosti i organizam ce se brzo ocistiti.

Miroljub Petrovic
Kapetan Pjesivacki - poruka glasi:

Postovani Miroljube,
Da li imate neke savjete za lijecenje diskus hernije?
Srdacan pozdrav.

Treba da posetis nekog kiroprakticara, preporucujem ova dva:

http://www.cps.or...ticar.html

tinkturebn
Lijep pozdrav svima.

Proizveo sam i prodajem tinkturu od sremuša.
Sremuš je odlična ljekovita biljka koja raste jedan kratak period u proljeće, ali je možemo imati tokom čitave godine u obliku tinkture. Za sada se prodaja odnosi samo na teritoriju BiH.
Više informacija o tinkturi na FB stranici:
https://www.faceb...1117232532

https://www.facebook.com/tinkturebijeljina/
Predji na forum:
Vreme učitavanja: 1.06 sekundi!