Preporuka










Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra



Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame























Pogledaj temu

 Stampaj Temu
pocetak foruma
NR
Pozdrav svima!

Vatikan poducava Hezbolah kako da ubija Jevreje,tako sto vodi njihove lidere u Ausvic i pokazuje im metode istrabljivanja Jevreja.O tome svedoci izraelski spijun koji je radio kao oficir u Hezbolahu.Ovu pricu su preko pamfleta sirili izraelskim vojnicima sa natpisom "Procitajte ovo i znacete ko su Arapi".Takodje,govori se i o tome kako politicari,novinari i EU potpomazu u borbi protiv Izraela.
Inace,knjizica(pamflet) je povucen iz distribucije trupama kad su videli kakve implikacije moze da ima.

http://www.haaret...01158.html
Izmenio/la NR na 25.08.2009 12:22
 
beginner
Mnogi koji ne veruju da je Isus ujedno i drugo lice Bozanstva (BOG) vec koji veruju da je samo covek, cesto spominju situaciju kada se Isus molio “Oče moj, ako je moguće, neka me mimoiđe ova čaša, ali ne kako ja hoću, nego kako ti želiš.” i navodno time dokazuju kako je samo covek jedan u 2000 godina...

Znamo da je Isus odbacio Bozanske moci i sisao na zemlju kao covek i osetio greh na svojoj kozi, moze li malo detaljnije o tome.
 
Mario Saric
Kako evolucionisti objasnjavaju nastanak Elementa uran od vodonika koji je bio u "pocetku" kad je uran nestabilan i raspada se, zar se tu ne susrecu sa paradoksom (iako je sve u evoluciju paradoksalno i nenormalno) da stabilni elemenat prelazi u nestabilni? Da ne govorim o kolicini energije potrebnoj za tako nesto.
 
nikola
Jedan lekar govori o abortusima, tekst je izašao u nedeljniku GROM pre dve nedelje

http://img193.ima...rtus1.jpg/
http://img526.ima...rtus2.jpg/

UBIO SAM 62.000 DECE

Doktor Stojan Adaštvić:
- Obavio sam negde od 48.000 do 62.000 abortusa, ne znajući šta radim. To je kao kad ubijete jedan grad. Najednom sam shvatio da sam bukvalno ubijao žive ljude i da to nije hrišćanski. Na ultrazvučnom aparatu vidim da dete stavi palac u usta i sisa, a onda, pošto je zakonom dozvolieno, treba da izvršim abortus i tu dečju ruku i taj palac otrgnem od tela i vidim kako leže lspred mene na stolu. Nisam mogao više da izđržim - započinje zapanjujuću i više nego zastrašujuću pnču ovaj ginekolog akušer. Doktor Adašević je svojevremcno bio šef kabineta za ul trazvuk u KBC „Dedinje", predavač u Jugo
slovenskoj školi za ultrazvuk, radio je u Royal Gratuate Shcoll-Hammersmith Hospital u Londonu, bio predavač u Ercvanu...
Tokom ovog razgovora, iako je zamakao u duboku starost, objašnjava nam da je teško prihvatiti odgovornost da je „ubio" citav jedan grad veci od Smedereva.
- Teško je prihvatiti tu odgovornost, pogotovo danas, kada Srbi izumiru, a vi shvatite da ste i sami doprincli tome. Ali, mora se imati u vidu da smo radili u ono vreme ideološkog bespuća, ucena, po kojima ljudski život počinje tek kada dete zaplace. ima i sudskih presuda koje to potvrduju. Do tog prvog plača smatralo se da je dete deo majke. Međutim, tek kada sam shvatio da to nije tako, odnosno da je nerođeno dete čovek za sebe, potpuno zasebno biće, prestao sam da radim abortuse - s tugom priča doktor Adašević.
On smatra da izvršenjem abortusa nije ubio živog čoveka, već da je počinio nešto mnogo gore.
- Živ covek ima mogućnost da se brani, a postoje institucije koje će ga zaštititi, dok je nerođeno dete sićušno i nemoćno, bez ikakve zaštite. Ubiti dete u utrobi isto je kao kada bi vaspitačica u obdaništu ili uciteljica u školi ubila dete koje joj je povereno na čuvanje. Kada sam odbio da izvršavam abortuse, nisam osećao da odbijam odredbu o „planiranja porodice”. Postoji nešto što se zove sloboda savesti. Velika Jugoslavija je još 1948. godine potpisala Deklaraciju o pravima čoveka, u kojoj se pominje sloboda savesti. Moja savest je bila da ne želim i neću da ubijiam. Ako vojnik može da služi vojsku u civilu, da ne uzima pušku u ruku, zasto i ja svojevremeno ne bi mogao da obavljam sve svoje poslove, samo da ne radim abortuse?! Da ne ubijam nerođenu decu. To je moja sloboda savesti. Neka svako po svojoj savesti sam za sebe prosudi da li je izvršenje abortusa greh. Za mene je to ubistvo -objašnjava doktor Stojan.
On dodaje da su statistike o namernom prekidu trudnoće još pre rata devedesetih bile zapanjujuće. Svega tri do četiri porođaja su bila na dvadeset i tri do dvadeset pet pobačaja, a danas je situacija mnogo gora. Doktor objašnjava da će po relevantnim prognozama, ako se nastavi ovakav trend nataliteta, odnosno mortaliteta, Srbi za dvadeset godina u svojoj zemlji biti nacionalna manjina.
- Za sto pedeset godina mogla bi nas zadesiti sudbina Maja, Inka i Hazara - tvrdi doktor Adašević i dodaje da su, prema zvanično objavljenim podacima u 1993. godini, od 100 rođene dece trideset i šest Srbi, a Šezdeset i četiri nesrbi.
- Šta to praktično znači? Propast Srbije. U Srbiji ćejednog dana biti potpuno isti broj Srba i Albanaca, s tim što će Albanci imati mladu, snažnu, genetski sposobnu populaciju sposobnu da se razmnožava, a mi Srbi lmaćemo populaciiu sastavlienu najviše od baba i deda. Tako da ćemo ubrzo postati nacionalna manjina u svojoi zemlii Nemanjića - objašnjava doktor Adaševic.

Doktor tvrdi da u crkvenim kanonima stoji jasno zapisano da se onaj koji je uradio utrobno čedomorstvo, kao i osoba kojoj je urađeno, isključuju na deset godina iz Crkve.
- Predlagao sam da se ne postupa tako sa narodom koji je obezbožen i ne zna šta znači abortus, za razliku od naroda u Grčkoj, koji to odlično zna. Da se, jednostavno, primeni najblaža moguća forma. To bi bilo na
primer ukidanje prava na sečenje slavskog kolača. To je crkveno-narodni običaj koji ne spada u Svetu tajnu. Međutim, odgovor na to nisam dobio. Meni zakon daje pravo da radim abortuse, ali ako sam hrisćanin - pravoslavac, ja na to nemam pravo. Međutim, kod nas se za hrišćanina i pravoslavca prihvata i onaj ko radi abortuse, ko od tih para puni svoje džepove i čija privatna praksa cveta - kaže ovaj lekar, danas najžešći borac u Srbiji protiv namernog prekida trudnoće.
On ističe da vera kao institucija može da utiče na porodice na smanjenje namernog prekida trudnoće: - Nekad se odlično znalo da je abortus greh. O povratku u Crkvu žene koja je uradila abortus odlučivalo se posle deset godina, na osnovu njenog pokajanja.
 
nikola
ČLANAK MARIJE MILOŠEVIĆ
U jednoj od knjiga dr Adaševića objavljeni su i mnogi novinski članci, pa i onaj o trgovini nerođenom decom koji je objavila Marija Milošević, čerka bivšeg predsednika Slobodana, 11. decembra 1990. godine u llustrovanoj politici. Prenosimo taj tekst:
- Trguje se belim i crnim ljudima, odraslima i decom, ljudskim organima... Poslednjih godlna čak i nerođenim bebama, fetusima i embrionima. Putuju tako zamrznuti ljudski zameci s kraja na kraj sveta poluilegalno. Naime, marta 1981. na švajcarsko-francuskoj granici zaustavljen je kamion hladnjača pun zamrznutih Ijudskih fetusa iz Jugoslavije i Mađarske. 0 samoj prodaji fetusa inostranstvu kao da niko ne zna ništa, a jugoslovenska vlada je još pre tri godine od Internacionalnog instituta za biološku medicinu Los Anđelesa dobila ponudu za njlhovu prodaju. Radilo se o novom načinu lečenja - ćelijskoj terapiji (ćelije embriona). Poznato je, naime, da u Švajcarskoj več dugo postoji ta ćelijska terapija i da je tako svojevremeno lečen i Vinston Čerčil. Zvanično se govorilo da se upotrebljavaju timusi nerođenih ovaca, ali poznato je da ništa životinjsko ne može da se usadi u ljudski organizam. Ćelijska terapija je, inače, vrlo dobra za podmlađlvanje zbog hormona rasta. Veruje se da bogati ljudi širom sveta daju velike pare kako bi produžili svoju mladost ili život -
napisala je Marija Milošević za llustrovanu.
ŠTA SU RADILI SA FETUSIMA
U pomenutom članku Marije Milošević su i ovi podaci: fetusi se mogu koristiti za lečenje raznih oboljenja. Između ostalih, pominju se Hočkinsonova i Parkinsonova bolest. Upotrebljavaju se za proizvode vakcine protiv besnila koja se dobija od plućnog tkiva fetusa.
- U Jugoslaviji se proizvodi preparat „placental", koji služi za zarastanje rana, a pravi se od posteljica pobačenih fetusa - kaže biolog Olga Gembačev iz zemunskog Instituta za primenu nuklearne tehnologije u poljoprivredi „Inep".
- Oni se, inače, bacaju. Ja ih skupljam u raznim bolnicama, a služe za izolovanje faktora rasta. Koristim samo posteljice od pobačaja, jer Jedino se od njih može napraviti ovaj preparat. Posteljice od porođaja upotrebljavaju se samo u kozmetici. Jedan američki lekar je pre nekoliko godina izjavio kako je pobačaj jedna od deset najvećih svetskih industrija Jer donosi ogroman prihod.
- Mi nemamo pismeni ugovor sa „Inepom", ali njegovi predstavnici su povremeno dolazili i čekali ispred operacione sale kada je u toku neki carski rez i odnosili fetuse - kaže dr Nevenka Deu-Južnić, direktor Ginekološke kllnike Medicinskog fakulteta u Beogradu. - Možda su koristili samo posteljice, ali ne znam šta su radili sa fetusima, jer ih nama nisu vraćali.
UGRADNJA SPIRALE ANTIHRIŠĆANSKA
0 tome kako i kada počinje Ijudski život, dr Adašević je već napisao knjigu, ali nije je izdao. Traži izdavača, pošto svojom penzijom ne može da pokrije troškove. Ako neko prihvati da objavi njegovu knjigu, odreći će se zarade u korist izdavača, ali biće zadovoljan da knjiga uđe u narod.
- Postoji mnogo teorija o tome kada započinje ljudski život. Da je čovek živ od samog začeća, odnosno kada se spoje muška i ženska polna ćelija. Tu teoriju zastupaju pravoslavci i katolici. Od momenta začeća oplođena jajna ćelija počinje da se razvija, prolazi razvojne stadijume i posie 140 sati usađuje se, po pravilu, u matericu. Antihrišćanski je ugrađiti spiralu i koristiti antibebi pilule. Žene, po hrišcanstvu, ne bi smele da stavljaju spiralu, jer ona smeta usađivanju. Ako smeta usađivanju, znači da dete umire. To bi bilo isto kao kada bi vas vezali i ubacili u sobu prepunu hrane do koje ne možete doći, i da tako umirete od gladi.
NOŽ U BEBINO SRCE
Jedan pijani čovek čakijom je ubo trudnicu u stomak. Kroz tri dana rodila je mrtvo dete, jer mu je bilo rasečeno srce. Vrhovni Sud BIH u Sarajevu 1962. godine je dosudio da se napasnik zbog lake telesne povrede žene osuđuje na tri meseca uslovno. Dete nije moglo biti ubijeno Jer je živo tek od momenta rađanja. Sto se tiče bebe, nije snosio posledice, jer se navodno ne može ubiti ono što nije živo, priseća se doktor Adašević.

Izmenio/la nikola na 25.08.2009 14:48
 
Miroljub Petrovic
NR je napisao:
Pozdrav svima!

Vatikan poducava Hezbolah kako da ubija Jevreje,tako sto vodi njihove lidere u Ausvic i pokazuje im metode istrabljivanja Jevreja.O tome svedoci izraelski spijun koji je radio kao oficir u Hezbolahu.Ovu pricu su preko pamfleta sirili izraelskim vojnicima sa natpisom "Procitajte ovo i znacete ko su Arapi".Takodje,govori se i o tome kako politicari,novinari i EU potpomazu u borbi protiv Izraela.
Inace,knjizica(pamflet) je povucen iz distribucije trupama kad su videli kakve implikacije moze da ima.

http://www.haaret...01158.html

Dobro je da ljudi saznaju ko zaista stoji u pozadini napada na Izrael. Treba reci da je taj pamflet objavila najvaznija i najjaca jevrejska organizaciju u Americi koja okuplja sve ortodoksne Jevreje u Americi (ortodoksni Jevreji su ubedljivo najuticajniji danas medju religioznim Jevrejima). Bilo bi dobro da se prevede na hebrejski knjiga "Vatikanske ubice", ispovest bivseg jezuite Alberta Rivere.
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 25.08.2009 15:07
 
Miroljub Petrovic
beginner je napisao:
Mnogi koji ne veruju da je Isus ujedno i drugo lice Bozanstva (BOG) vec koji veruju da je samo covek, cesto spominju situaciju kada se Isus molio “Oče moj, ako je moguće, neka me mimoiđe ova čaša, ali ne kako ja hoću, nego kako ti želiš.” i navodno time dokazuju kako je samo covek jedan u 2000 godina...

Znamo da je Isus odbacio Bozanske moci i sisao na zemlju kao covek i osetio greh na svojoj kozi, moze li malo detaljnije o tome.

Pa nema tu sta mnogo detaljnije. Da je Isus imao bozanske moci na zemlji Sotona bi uvek mogao da kaze: "Lako je Njemu da pobedi greh kad nije covek." Dakle, Isus je okusio ono sto je covek tebao da okusi, a to je odvajanje od Boga, Izvora Zivota - to je najstrasnija stvar koja moze da se dozivi.
 
Miroljub Petrovic
Mario Saric je napisao:
Kako evolucionisti objasnjavaju nastanak Elementa uran od vodonika koji je bio u "pocetku" kad je uran nestabilan i raspada se, zar se tu ne susrecu sa paradoksom (iako je sve u evoluciju paradoksalno i nenormalno) da stabilni elemenat prelazi u nestabilni? Da ne govorim o kolicini energije potrebnoj za tako nesto.

Verovatno imaju i za to neko glupo objasnjenje, ali ne mogu da citam njihove gluparije, stomak me boli od toga. Citam samo sto moram od njihove "literature".
 
Miroljub Petrovic
nikola je napisao:
Jedan lekar govori o abortusima, tekst je izašao u nedeljniku GROM pre dve nedelje

http://img193.ima...rtus1.jpg/
http://img526.ima...rtus2.jpg/

[quote]UBIO SAM 62.000 DECE

Doktor Stojan Adaštvić:
- Obavio sam negde od 48.000 do 62.000 abortusa, ne znajući šta radim. To je kao kad ubijete jedan grad. Najednom sam shvatio da sam bukvalno ubijao žive ljude i da to nije hrišćanski. Na ultrazvučnom aparatu vidim da dete stavi palac u usta i sisa, a onda, pošto je zakonom dozvolieno, treba da izvršim abortus i tu dečju ruku i taj palac otrgnem od tela i vidim kako leže lspred mene na stolu. Nisam mogao više da izđržim...

I posle kazu da je Bog surov i nepravedan sto je pocistio Hahance. Oni su sve to isto radili i jos mnoge druge stvari koje se danas rade, ali se ne objavljuje.
 
dan7
Miroljub Petrovic je napisao:
NR je napisao:
Pozdrav svima!

Vatikan poducava Hezbolah kako da ubija Jevreje,tako sto vodi njihove lidere u Ausvic i pokazuje im metode istrabljivanja Jevreja.O tome svedoci izraelski spijun koji je radio kao oficir u Hezbolahu.

http://www.haaret...01158.html

Dobro je da ljudi saznaju ko zaista stoji u pozadini napada na Izrael...

Pozdrav svima.
Hajde da budemo pravedni,pa uzmemo u obzir i onu vjerovatnost da je taj navodni spijun koji je to vidio možda također OPADAČ svoje brace. (vec kad smo i druge tako nazivali, dakle da neuzimamo sve "zdravo za gotovo"Wink dakle i to je moguce
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 25.08.2009 20:58
 
filosof26
Miroljub Petrovic je napisao:
filosof26 je napisao:
Jedna stvar me muci vec duze vrijeme: ako je Tvorac svemoguc i ako za njega vrijeme nema nikakv smisao, zar ne bi mogao jednostavno da unisti svo zlo ovog svijeta odmah tako sto ce unistiti one za koje zna da se nece pokajati. I zar nije pomalo cudno to sto Tvorac daje priliku svima da se iskupe iako vec unaprijed zna ko ce se pokajati a ko ne?

Bog mora da ceka zbog ljudi koji zive u vremenu, kao sto smo mi, da donesu odluke. Ne moze neko da bude unisten ako nije doneo odluku da potpuno odbaci Boga. Dokle god bude bilo sansi da se neko obrati i spasi, Bog ce cekati, a to nece jos dugo trajati.


Da, ali za njih ustvari i nema nade, zar ne? Mislim, Tvorac vec zna ko od njih ce ga se odreci a ko ce se pokajati? Jer, iako oni tu odluku jos nisu donijeli, On zna buducnost (On sve zna?), pa prema tome zna i sta ce odluciti?
Sto god tkas, vezuj konce za nebo...
 
Varnava
Gospodine Miroljube kad Hristos govori o sablaznima on kaze da ko sablazni nekog od ljudi bolje bi mu bilo da se nije ni rodio i bolje mu je da okaci vodenicki kamen o vrat i skoci u vodu.
Moje je pitanje da li ovde Gospod Hristos govori o samoubistvu,da li on otvoreno kaze da je coveku bolje da izvrsi samoubistvo nego da sablaznjava ljude????Frown
 
Miroljub Petrovic
dan7 je napisao:
Miroljub Petrovic je napisao:
NR je napisao:
Pozdrav svima!

Vatikan poducava Hezbolah kako da ubija Jevreje,tako sto vodi njihove lidere u Ausvic i pokazuje im metode istrabljivanja Jevreja.O tome svedoci izraelski spijun koji je radio kao oficir u Hezbolahu.

http://www.haaret...01158.html

Dobro je da ljudi saznaju ko zaista stoji u pozadini napada na Izrael...

Pozdrav svima.
Hajde da budemo pravedni,pa uzmemo u obzir i onu vjerovatnost da je taj navodni spijun koji je to vidio možda također OPADAČ svoje brace. (vec kad smo i druge tako nazivali, dakle da neuzimamo sve "zdravo za gotovo"Wink dakle i to je moguce

To sto si napisao bi coveka navelo na zakljucak da zivis na Marsu i da ne znas sta se desava na planeti Zemlji. Opste je poznato, za one koji se samo malo bave proucavanjem dogadjaja na Bliskom Istoku, da iza palestinskih terorista stoji rimska crkva i njihovi jurisnici jezuiti. Zna se da je EU glavni sponzor terorista (a EU je samo pijun Vatikana) i da ih stiti preko evropskih medija. Ono sto je novi momenat u celoj prici jeste da su Jevreji sada javno progovorili o toj istini. I to ne bilo ko, nego najjaca i najuticajnija religiozna zajednica u Americi koja je objavila taj pamflet. To znaci da je sada direktno otvoren sukob, jer su Jevreji legitimisali svog neprijatelja - Vatikan, svog starog neprijatelja koji ih je najvise ubijao tokom cele istorije. To znaci da ce Jevreji u Americi sada zestoko biti na udaru rimske crkve, ne vise u rukavicama, nego direktvo, u glavu. Zapocet je nepovratan proces sukoba na relaciji Vetikan - Jevreji. Taj sukob je do sada bio prikrivan i iza kulisa, ali Jevreji su ocigledno shvatili da moraju da progovore i sada i oni najnaivniji imaju dokaze ko stoji iza terorista.

Nema razloga da se Jevreji nepotrebno ulaze u sukob sa najjacom silom na Zemlji. Vidi se da je izraelska vlast odmah zabranila distribuciju tog pamfleta - ista ona izraelska vlast koja organizuje gej parade i koja se zalaze za "dogovor" sa svojim koljacima. Njihova opozicija su religiozni Jevreji koji su uticajni i koji su objavili taj vazan pamflet. Steta sto kod nas ne postoji neka uticajna religiozna organizacija koja bi objavljivala istinite podatke i koja bi bila opozicija sekularnoj vlasti.
 
tovel
Video nema neki konkretan znacaj jer govori o problemima finansiranja NASA-e,medjutim,pominje se i to da oko Zemlje kruzi oko 20.000 asteroida koji predstavljaju potencijalnu pretnju a negde oko drugog i po minuta (2:19 tacnije) gost iz NASA-e izneo je informaciju da je skoro jedan asteroid udario u Jupiter i napravio krater velicine 1/5 planete Zemlje.
Nesto o cemu bi se moglo razmisljati.

Asteroids to hit planet earth?
 
Miroljub Petrovic
filosof26 je napisao:
Miroljub Petrovic je napisao:
filosof26 je napisao:
Jedna stvar me muci vec duze vrijeme: ako je Tvorac svemoguc i ako za njega vrijeme nema nikakv smisao, zar ne bi mogao jednostavno da unisti svo zlo ovog svijeta odmah tako sto ce unistiti one za koje zna da se nece pokajati. I zar nije pomalo cudno to sto Tvorac daje priliku svima da se iskupe iako vec unaprijed zna ko ce se pokajati a ko ne?

Bog mora da ceka zbog ljudi koji zive u vremenu, kao sto smo mi, da donesu odluke. Ne moze neko da bude unisten ako nije doneo odluku da potpuno odbaci Boga. Dokle god bude bilo sansi da se neko obrati i spasi, Bog ce cekati, a to nece jos dugo trajati.


Da, ali za njih ustvari i nema nade, zar ne? Mislim, Tvorac vec zna ko od njih ce ga se odreci a ko ce se pokajati? Jer, iako oni tu odluku jos nisu donijeli, On zna buducnost (On sve zna?), pa prema tome zna i sta ce odluciti?

Iz moje i tvoje perspektive, kao i iz njihove perspektive, za njih ima nade, kao i za bezbroj drugih ljudi zbog kojih zivimo i trudimo se, i zbog kojih nas zivot ima smisao. Neki od njih ce se spasiti, a neki nece. To sto Bog zivi van vremena i vidi da neko nece biti spasen, ne znaci da za nekoga nema nade. Za svakog ima nade. Bozji ugao gledanja nema veze sa odlukama koje neko donosi. To sto Bog zna sta ce neko izabrati, ne odredjuje da taj neko to i izabere. Mesas babe i zabe, i zato postavljas takva pitanja.
 
tovel
Ovaj 15 min klip govori o trgovini belim robljem i savremenom robovlasnistvu,seksualnom iskoriscavanju i izivljavanju nad zenama.
Zrtve su devojke i zene iz istocne Evrope - Ukrajine,Rusije,Moldavije,Bugarske,Albanije a poslom upravlja albanska mafija.Zrtve se prodaju u Italiji a po recima italijanske policije oni su navodno nemocni da bilo sta ucine kako bi suzbili ovakvu trgovinu i pohapsili mafijase.
Na veliko zaprepascenje u video materijalu jedan italijanski policijski inspektor tvrdi da se zrtve kupuju u gore navedenim zemljama (ili pak na prevaru uz obecanje laznog posla navode pa zatim salju) a zatim prodaju na tacno odredjenim lokacijama i to ni manje ni vise nego u Podgorici (Petar II Petrovic Njegos se verovatno "prevrce" u grobu) ili na nekim mestima u Albaniji.
Ono sto je strasno jeste to da jedna od zrtava spominje da je cak i policija umesana u ovakve stvari (pominje policiju u Albaniji) i da se stoga plase da se obrate policiji za pomoc.
Video je samo pokazatelj kako je strasno mesto za zivljenje postala ova planeta.


"We were sold and bought".
In Albania it is no use going to the police because they will only sell you again,"says 21 year old Anna who was dumped in the sea when the boat speeding her to Italy from Albania was intercepted by local police.

Produced by ABC Australia
Distributed by Journeyman Pictures


Video
 
Miroljub Petrovic
Varnava je napisao:
Gospodine Miroljube kad Hristos govori o sablaznima on kaze da ko sablazni nekog od ljudi bolje bi mu bilo da se nije ni rodio i bolje mu je da okaci vodenicki kamen o vrat i skoci u vodu.
Moje je pitanje da li ovde Gospod Hristos govori o samoubistvu,da li on otvoreno kaze da je coveku bolje da izvrsi samoubistvo nego da sablaznjava ljude????Frown

Bog govori o ljudima koji se izjasnjavaju da su religiozni, a u stvari su najgori satanisti i osobe koje svojim ponasanjem ljude teraju od Boga. U ovom svetu postoji veca steta od sektasa i laznih religija, nego od klasicnih ateista. Najopasniji su satanisti koji se kriju iza tajnih drustava (koji drze Bibliju u svojim lozama na istaknutom mestu), a odmah za njima su fanatici i bolesnici koji javno vicu da su Isusovi sledbenici i lazno promovisu Bibliju. Evolucionisti i agnostici su boranija, oni samo prave galamu, bleje i prave koreografiju ovim dvema gore pomenutim grupama. Isus kaze da su te dve grupe oni koji bolje da se nisu rodili.
 
Miroljub Petrovic
tovel je napisao:
Video nema neki konkretan znacaj jer govori o problemima finansiranja NASA-e,medjutim,pominje se i to da oko Zemlje kruzi oko 20.000 asteroida koji predstavljaju potencijalnu pretnju a negde oko drugog i po minuta (2:19 tacnije) gost iz NASA-e izneo je informaciju da je skoro jedan asteroid udario u Jupiter i napravio krater velicine 1/5 planete Zemlje.
Nesto o cemu bi se moglo razmisljati.

Asteroids to hit planet earth?

Na taj nacin pripremaju za udar nekog nebeskog tela koji je opisan u Otkrivenju 8. poglavlju, pa ce posle reci da je to bilo slucajno, a ne Bozjim providjenjem, jer "Bog ne postoji" po njima.
 
Miroljub Petrovic
tovel je napisao:
Ovaj 15 min klip govori o trgovini belim robljem i savremenom robovlasnistvu,seksualnom iskoriscavanju i izivljavanju nad zenama.
Zrtve su devojke i zene iz istocne Evrope - Ukrajine,Rusije,Moldavije,Bugarske,Albanije a poslom upravlja albanska mafija.Zrtve se prodaju u Italiji a po recima italijanske policije oni su navodno nemocni da bilo sta ucine kako bi suzbili ovakvu trgovinu i pohapsili mafijase.
Na veliko zaprepascenje u video materijalu jedan italijanski policijski inspektor tvrdi da se zrtve kupuju u gore navedenim zemljama (ili pak na prevaru uz obecanje laznog posla navode pa zatim salju) a zatim prodaju na tacno odredjenim lokacijama i to ni manje ni vise nego u Podgorici (Petar II Petrovic Njegos se verovatno "prevrce" u grobu) ili na nekim mestima u Albaniji.
Ono sto je strasno jeste to da jedna od zrtava spominje da je cak i policija umesana u ovakve stvari (pominje policiju u Albaniji) i da se stoga plase da se obrate policiji za pomoc.
Video je samo pokazatelj kako je strasno mesto za zivljenje postala ova planeta.

"We were sold and bought".
In Albania it is no use going to the police because they will only sell you again,"says 21 year old Anna who was dumped in the sea when the boat speeding her to Italy from Albania was intercepted by local police.

Produced by ABC Australia
Distributed by Journeyman Pictures

Video

Svrha prikazivanja tog i slicnih video materijala je da ubije svaku nadu i volju kod ljudi, i da ih uveri da im nema spasa, da su kriminalci i ubice sve uzeli pod svoje. To je kao sto ljudi u sve manjem broju izlaze na izbore jer su se pomirili da nista ne mogu da promene. To se zove duhovni genocod, kad satanisti uvere ljude da nista ne moze da se promeni. Naravno da ljudi koji znaju za Boga znaju da to nije istina. Bog moze sve te kriminalce da pocisti preko noci. Ja tvrdim da jedan pobozan covek moze, uz Bozje vodjstvo, da ceo Beograd ocisti od kriminalca za sedam dana uz pomoc beogradskih taksista (koji su velikom vecinom vredni i ozbiljni ljudi) i Krajisnika i Kosovara koji zive u Beogradu i blizoj okolini. Kakvi bre trgovci robljem? To je beda, to su pilicari koji samo iz potaje znaju da ubijaju i da tlace ljude, i to uz podrsku medjunarodnih satanista i njihovih pijuna u drzavi.
 
miki
Da li u Bibliji jasno pise da je Bog izvan vremena, ili kako ste vec to zakljucili?

A kad ste vec pomenuli Borku Vucic evo i najnovijeg Dragas teksta http://www.dragas...w/6388/69/
Izmenio/la miki na 25.08.2009 21:39
 
Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.48 sekundi!