Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

štampaj temu
pocetak foruma
panta
Odgovorio 06.09.2009 22:12
Korisnička slika

Član

Odgovori: 75
Pristupio/la: 02.11.08

kakvo je tvoje misljenje o antibioticima da li ih treba uzimati kad imas virusnu infekciju??

Miroljub Petrovic
Odgovorio 06.09.2009 22:15
Korisnička slika

Super Administrator

Odgovori: 7674
Pristupio/la: 16.01.08

Dimitrije je napisao:
Nedavno sam pogledao dokumentarni film pod nazivom "Expelled no intelligence allowed". Jedan od clanova ovog foruma je postavio linkove...
Zanima me vase misljenje o ovom dokumentarcu, i vas pogled na to s'obzirom da dokumentarac pokazuje veoma jaku silu koja se uspostavlja kreacionizmu i muku onih ljudi koji je zastupaju...
Pa me takodje zanima da li i ti nailazis na ovakav otpor u Americi ili na ovim prostorima i kako se boris s'time....
Hvala unapred....

Ja sam nailazio na otpor dok sam bio na najjacoj televiziji, kao sto sam rekao u prethodnom postu. Ljudi u Americi zele da se kreacionizam uci u drzavnim skolama jer i hriscani placaju porez i izdrzavaju nastavnike koji predaju u tim skolama. U taj projekat uvodjenja kreacionizma u skole ukljucene su citave crkve i razne organizacije. Kod nas toga nema, tako da nema ko mene da proganja. Ja sam usamljeni igrac po tom pitanju. Koga ovde briga sta se radi u skolama i sta se deci predaje. Digla je glas Ljuljana Colic, pa su je odmah smenili sa ministarske funkcije.

Ono sto planiram uskoro da uradim jeste da otvorim srednju skolu preko interneta, tako da roditelji koji zele da im deca ne idu u ove debilane od srednje skole, mogu da im pohadjaju neku skolu i da deca imaju diplome. Planiram da otvorim srednju geolosku i srednju medicinsku skolu. Sa tim diplomama mogu posle da upisu neki od fakulteta CPS-a ili neki drugi online fakultet u inostranstvu. To je jedini nacin da se borim, u ovom trenutku, protiv satanizma u sistemu obrazovanja.

Problem je sto je nasa drzava otvoreno ateisticka. Prva recenica ustava kaze da je "Srbija sekularna drzava". Drugim recima, drzava je suprostavljena Bogu, drzava ne priznaje Boga. Niko protiv toga nije digao glas, narod je izasao da glasa za taj "ustav", i sta sad tu da se radi.

Miroljub Petrovic
Odgovorio 06.09.2009 22:19
Korisnička slika

Super Administrator

Kotor je napisao:
Odgovor Harun Yahia na Dawkinsov napad o Atlasu Stvaranja i java igrica Bacite Dawkinsa u provaliju heheGrin

http://www.replyt...

Auu, razvalili su ga. Tako mu i treba. Vise nece blejati. Turci su majstori, nema sta.
Izmenjeno od Miroljub Petrovic na 06.09.2009 22:20

Miroljub Petrovic
Odgovorio 06.09.2009 22:22
Korisnička slika

Super Administrator

panta je napisao:
kakvo je tvoje misljenje o antibioticima da li ih treba uzimati kad imas virusnu infekciju??

Postoje prirodni antibiotici, a beli luk je najpoznatiji. Naravno da treba uzimati antibiotike, ali oni koji cuvaju zdravlje tesko ce da zakace virusnu infekciju.

Srbija_zemlja_heroja
Odgovorio 06.09.2009 23:11
Korisnička slika

Član

Odgovori: 35
Pristupio/la: 17.07.09

Miroljub Petrovic je napisao:
Problem je sto je nasa drzava otvoreno ateisticka. Prva recenica ustava kaze da je "Srbija sekularna drzava". Drugim recima, drzava je suprostavljena Bogu, drzava ne priznaje Boga. Niko protiv toga nije digao glas, narod je izasao da glasa za taj "ustav", i sta sad tu da se radi.

Secam se da je bilo povuci potegni da bi se izglasao taj ustav jer nije bila velika izlaznost gradjana. Narod verovatno i ne zna da u ustavu pise da je Srbija sekularna drzava, ali interesantno je to da je i patrijarh Pavle izasao da glasa za usvajanje ustava. To je bio takticki potez verovatno da se narod motivise na vecu izlaznost. Nemam ja nista protiv naseg patrijarha Pavla ali kontradiktorno deluje da on glasa za usvajanje ustava u kojem pise da je Srbija sekularna drzava. A mozda ni on sam nije znao sta u ustavu pise. Ovo samo u Srbiji ima. Grin
Srbin je Hristov, raduje se smrti vise nego zivotu u ponizenju.

Miroljub Petrovic
Odgovorio 07.09.2009 00:26
Korisnička slika

Super Administrator

Srbija_zemlja_heroja je napisao:
Miroljub Petrovic je napisao:

Secam se da je bilo povuci potegni da bi se izglasao taj ustav jer nije bila velika izlaznost gradjana. Narod verovatno i ne zna da u ustavu pise da je Srbija sekularna drzava, ali interesantno je to da je i patrijarh Pavle izasao da glasa za usvajanje ustava. To je bio takticki potez verovatno da se narod motivise na vecu izlaznost. Nemam ja nista protiv naseg patrijarha Pavla ali kontradiktorno deluje da on glasa za usvajanje ustava u kojem pise da je Srbija sekularna drzava. A mozda ni on sam nije znao sta u ustavu pise. Ovo samo u Srbiji ima. :D

Dobar je patrijarh kakvi mogu da dodju umesto njega, ali daleko od toga da je on covek preko koga Bog moze da napravi red u drzavi. Nema to samo u Srbiji, vec je Srbija postala kao i ostale svetske govedje drzave gde se sa ljudima postupa kao sa govedima, a ljudima glava sluzi samo za frizuru.

Laki
Odgovorio 07.09.2009 00:37
Član

Odgovori: 207
Pristupio/la: 04.02.08

Gdine Miroljube, sta mislite o ovom filmu o Gospodu Isusu radjenom prema Jevandjelju po Luki (narator je pokojni glumac Milos Zutic). Imam ovaj film na VHS-u i stvarno je dobar

http://video.goog...439&hl=sr#

Miroljub Petrovic
Odgovorio 07.09.2009 08:19
Korisnička slika

Super Administrator

Laki je napisao:
Gdine Miroljube, sta mislite o ovom filmu o Gospodu Isusu radjenom prema Jevandjelju po Luki (narator je pokojni glumac Milos Zutic). Imam ovaj film na VHS-u i stvarno je dobar

http://video.goog...439&hl=sr#

Dobar je film, dobro je sto si postavio link da ljudi mogu da gledaju.

Iksan
Odgovorio 07.09.2009 10:47
Član

Odgovori: 6
Pristupio/la: 01.02.09

Subota 12 septembar ispred Hrama Svetog Save u 16 časova

http://www.dveris...kst/174375

nikola
Odgovorio 07.09.2009 12:05
Član

Odgovori: 585
Pristupio/la: 26.01.08

Jos jedna informacija o gej lobiju kolko je naporan

http://www.nasi.o...

Kampanja Kvirije za otcepljenje Kosova i Metohije - Kosovo je sused Srbije
img198.imageshack.us/img198/6899/kosovojesusedsrbije.th.jpg
Izmenjeno od nikola na 07.09.2009 12:06
http://www.srbija...s/?p=11691

Miroljub Petrovic
Odgovorio 07.09.2009 16:34
Korisnička slika

Super Administrator

nikola je napisao:
Jos jedna informacija o gej lobiju kolko je naporan

http://www.nasi.o...

Kampanja Kvirije za otcepljenje Kosova i Metohije - Kosovo je sused Srbije
img198.imageshack.us/img198/6899/kosovojesusedsrbije.th.jpg

Mislim da je u pitanju scenario koji je vidjan proslih godina, a to je provociranje onih protiv kojih siledzija zeli da se obracuna. Dakle, da se isprovociraju oni koji su protiv gej parade, a da se onda okupator, preko policije, brutalno obracuna sa njima.

Miroljub Petrovic
Odgovorio 07.09.2009 16:38
Korisnička slika

Super Administrator

Preksinoc je beogradski rabin Isak Asijel odrzao predavanje o praznicima. Predavanje se moze pogledati na donjem linku:

http://vimeo.com/...

Kotor
Odgovorio 07.09.2009 17:35
Član

Odgovori: 138
Pristupio/la: 15.11.08

Koja je razlika izmedju Cionista i Ortodoksnih Jevreja za sta se konkretno koji zalazu?

Kotor
Odgovorio 07.09.2009 18:44
Član

Odgovori: 138
Pristupio/la: 15.11.08

U videu o homoseksualcima u San Francisku gradonacelnik tog grada staje na njihovu stranu inace on se izjasnjava kao katolik i najavljuje za sledecu godinu kanditaturu za guvernera Kalifornije ne bi me cudilo da za 8 god kandiduje za predsednika SAD i tad odluci da bombarduje zemlju koja ne postuje homoseksualna prava Sad

Miroljub Petrovic
Odgovorio 07.09.2009 20:42
Korisnička slika

Super Administrator

Kotor je napisao:
Koja je razlika izmedju Cionista i Ortodoksnih Jevreja za sta se konkretno koji zalazu?

Cionisti su jevrejske patriote, ljudi koji se zalazu za ocuvanje drzave Izrael. Medju cionistima ima i religioznih i ne-religioznih. Ortodoksni su iskljucivo religiozni ljudi koji su vrlo posveceni porodici i moralnim vrednostima, ali takodje i velike patriote. Dakle, svi ortodoksni su cionisti, ali nisu svi cionisti ortodoksni.
Izmenjeno od Miroljub Petrovic na 07.09.2009 20:42

Miroljub Petrovic
Odgovorio 07.09.2009 20:43
Korisnička slika

Super Administrator

Kotor je napisao:
U videu o homoseksualcima u San Francisku gradonacelnik tog grada staje na njihovu stranu inace on se izjasnjava kao katolik i najavljuje za sledecu godinu kanditaturu za guvernera Kalifornije ne bi me cudilo da za 8 god kandiduje za predsednika SAD i tad odluci da bombarduje zemlju koja ne postuje homoseksualna prava Sad

Moze i to da se desi, ako mu Bog dopusti.

anton
Odgovorio 07.09.2009 22:43
Član

Odgovori: 175
Pristupio/la: 31.08.08

Miroljube,ja jo nikada nisam upoznao nekog idova. Zanima me dali regiliozni idovi kada sjede sa tobom a vide da si religiozan,predbacuju to prihvaća Isusa kao mesiju i Boga?

Dali si kada doao u sukob sa ortodoksnim idovima po pitanju vjere uopće?

Ako i jesi,dali oni potuju tvoje miljenje ?

I jo jedno pitanje.U jednom postu si napisao da u teoriju stvaranja(ivo nastaje iz ivoga)vjeruju samo pripadnici triju monoteističkih religija,međutim saznao sam da u to vjeruju i takvi okultisti kao npr.pripadnici sekte Hare Krina.

IsakSmesko
Odgovorio 08.09.2009 08:47
Korisnička slika

Član

Odgovori: 16
Pristupio/la: 22.05.09

Optinske vlasti Velikog Gradita organizovale prvi svetski kongres vetica, nadajući se da će manifestacija strave ojačati turistički imid grada na Dunavu

http://www.politi...ca.lt.html
Izmenjeno od IsakSmesko na 08.09.2009 08:51

Miroljub Petrovic
Odgovorio 08.09.2009 10:37
Korisnička slika

Super Administrator

anton je napisao:
Miroljube,ja jo nikada nisam upoznao nekog idova. Zanima me dali regiliozni idovi kada sjede sa tobom a vide da si religiozan,predbacuju to prihvaća Isusa kao mesiju i Boga?

Jevreji koji nisu religiozni (i to postoji) skoro nikada ne pricaju o religiji, pa nikada i ne doticu pitanje Isusa. Religiozni Jevreji ne pricaju o Isusu. Za njih je Isus bio Jevrejin, a kada pricaju o religiji onda najvise pricaju o Mojsiju.

Dali si kada doao u sukob sa ortodoksnim idovima po pitanju vjere uopće?

Nikada nisam dolazio u sukob sa ortodoksnim Jevrejima i Muslimanima po pitanju vere, jer se oni bave prakticnim teoloskim pitanjima vezanim za jacanje porodice i drustva. U sukob sam dolazio samo sa hriscanima koji su sektasi i koji se ubise raspravljajuci i svadjajuci o perifernim teoloskim pitanjima

Ako i jesi,dali oni potuju tvoje miljenje?

Niko nije izrazio takvo postovanje prema mom misljenju kao religiozni Jevreji koje sam upoznao. Beogradski rabin me svuda reklamira, a cuveni profesor Enriko Josif me je zvao da budem gost u njegovoj kuci jer su mu se mnogo svidele moje emisije na televiziji, a jednom me je, na svom predavanju, cak i citirao recima (bio sam prisitan tada): "Kao sto kaze Miroljub Petrovic..."

Secam se kada sam prvi put razgovarao sa prof. Enrikom Josifom, video sam da on veruje da postoji mogucnost da je svemir star 15 milijardi godina, ali i da je biblijski izvestaj tacan. Ja sam mu rekao da je svemir mlad, ali to nije bio razlog da se on naljuti na mene (kasnije je verovatno promenio misljenje gledajuci moje emisije, nismo posle o tome pricali). Bilo je i drugih slucajeva gde sam raspravljao sa religioznim Jevrejima i nismo se slagali oko nekih pitanja, ali to je bila prijateljska rasprava.

I jo jedno pitanje.U jednom postu si napisao da u teoriju stvaranja (ivo nastaje iz ivoga) vjeruju samo pripadnici triju monoteističkih religija,međutim saznao sam da u to vjeruju i takvi okultisti kao npr.pripadnici sekte Hare Krina.

Pripadnici Hare Krisna veruju sta god im kazes. Ako im kazes da je Biblija tacna, oni ce reci "jeste, tacna je". Ako im kazes da u reinkarnaciji kad slon ugine moze da se pretvori u maslacak, oni ce reci "moze". Oni sve veruju i kod njih sve moze. Prava miki maus religija.

Varnava
Odgovorio 08.09.2009 19:39
Korisnička slika

Član

Odgovori: 31
Pristupio/la: 23.08.09

Miroljube jel se slazes sa onom narodnom "manastiri i sveta gudala su Srbsku veru sacuvala". Po meni je u velikoj meri tacna jer neprijatelj kad god nas je napadao prvo je unistavao manastire i gusle a iskreno oni i sada smetaju nasim protivnicima.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.68 sekundi!
450,825 Unikatnih Poseta