Novosti|
pocetak foruma
|
|
| Dejan Zemun |
Odgovorio 16.09.2009 02:45
|
|
Član Odgovori: 14 Pristupio/la: 26.07.09 |
Ako mogu jos nesto kazem, vidim da ste u odgovoru na pitanje clana "O" rekli da posle skoro svake utakmice dolazi do napada na policiju. To je delimicno tacno, tacnije je, dolazi do napada policije na navijace, ili do provociranja navijaca od strane policije pa dodje do reakcije. Znam za misljenje gde su navijaci prikazani kao nekakvi vandali i huligani, naravno s razlogom, da ova ista policija ima opravdanje pred narodom da besomucno udara po navijackim rebrima i bubrezima. Oni dobro znaju da su navijaci uvek tu, u prvim redovima, prilikom borbe protiv ove i slicnih djavoljih inkvizicija, oni znaju da nase parole i uzvike sa tribina gleda i vidi cela Srbija, a te parole su upucene upravo protiv njih, poteza njihovih(ne nasih) premijera, ministara i predsednika. Delije Sever su poslale pomoc za ljude sa Kosova 10 puta vise nego ova vlast, ginuli na ratistima po Bosni, Hrvatskoj i Kosovu, bili po zatvorima za vreme velikih evropskih utakmica gde cela Srbija gleda prenos i gde se direktno proziva vlast. Ima tu i losih osobina medju navijacima, medjutim, u drzavi koja se raspada treba ih podrzati, a ne praviti od njih nekakve monstrume. Znam da ce me retko ko razumeti, samo bih voleo da se barem na ovom forumu navijaci ne predstavljaju kao neki varvari. Hvala na razumevanju |
|
|
|
| Varnava |
Odgovorio 16.09.2009 07:12
|
|
Član Odgovori: 31 Pristupio/la: 23.08.09 |
Miroljube cuo sam da je Walt Disney veliki sotonista,medjutim njegovi crtaci mi izgledaju dobri i kvalitetni,da li bi ih preporucio deci za gledanje?! |
|
|
|
| IsakSmesko |
Odgovorio 16.09.2009 08:31
|
|
Član Odgovori: 16 Pristupio/la: 22.05.09 |
Miroljub Petrovic je napisao: Napad na pedere u nedelju znaci napad na medjunarodnu zajednicu koja stiti ovu vlast i koja ce sve preduzeti da satanizuje Srbiju do kraja. Dakle, mi smo u sukobu sa medjunarodnom zajednicom i samim Sotonom, a ne sa tim bolesnicima koji ce tamo da se okupe da bleje. Medjunarodna zajednica je nemilosrda, a mi posto smo odvojeni od Boga nemamo sanse da sa njima sada ratujemo. Nadam se da razumes sustinu problema. Nasa jedina nada je da se povezujemo sa Bogom, pa da se On obracuna sa nasim neprijateljima. Ovako cemo samo da izginemo kao Jevreji 70. godine u Jerusalimu kada su dignuli ustanak protiv rimske okupacije. Da, uzrok svih nasih nevolja je sto smo generalno kao narod odvojeni od Boga. Objasni kako da se vratimo Bogu, jer je to put za nase svenarodno spasenje. Kao i Jevrejski narod cim se odvajao od Boga snalazile su ga teske muke i nevolje. Da li je najbolji put za pribllizavanje ka Bogu kroz Crkvu Hristovu ? Licno mislim da je to pravi put, ali ti kazes da se u Crkvi danas bleji. Sta podrazumevas pod tim, jel' misllis na bogosluzenja ili nasta vec. Znam da ces reci da treba da zivimo zdravo, da idemo u prirodu, da pravimo obdanista, skole u sklopu crkve, da se pomazemo, da se molimo neprestano Bogu. Sve to je ok ali bez okupljanja u Crkvi i bez pokretanja tih stvari misllim da ne vredi nista, jer vidimo kako to ide u sekularnim putem. |
|
|
|
| Miroljub Petrovic |
Odgovorio 16.09.2009 08:36
|
|
Super Administrator Odgovori: 7674 Pristupio/la: 16.01.08 |
Dejan Zemun je napisao: Pa ja mislim da je glavni razlog zbog kog smo dosli u ovu situaciju jedna velika letargija u narodu, narodu koji je spreman da blejece kao ovca u oboru i da nista ne radi po vitalnim pitanjima. Ovaj narod je za razliku od svojih predaka postao jedan kukavicko letargican narod i ja se toga stidim, a znam da bi svaki pravi Srbin u dubini duse dosao da otera to zlo od parade, nego nema ko da ih pokrene. Bilo je jedno istrazivanje koje kaze da je svaki 20-i Srbin spreman da uzme pusku u ruke ako bi nas neko sutra napao, bruka i sramota(ako je istrazivanje istinito). Elem, da ne sirim pricu, ja cu se moliti za Vas projekat i nudim se ,ako ikako mogu da pomognem, na bilo koji nacin. Da je Srbija moralno posrnula, jeste, ali ne u tolikoj meri, mislim da nam je potrebna samo jedna jaka, autoritativna, pobozna osoba koja bi trgla uspavan narod i svo ovo zlo prognala odavde za vjek i vjekov. A takvih u Srbiji ima... Itekako! Izvinjavam se sto opet pokrecem post oko parade, meni je to pocetak kraja Srbije, nase majke Srbije, zemlje slavnih nam predaka... Braco Srbi dokazimo Gospodu da smo vise nego vredni njegove paznje i uputimo Mu vapaj za spasenje Srbije i nas samih. NE pederskom balu izopacenih! Ti si to samo rekao na jedan drugi nacin. "Narod je postao letargican" i "kukavicki". To sto si rekao su samo posledice prihvatanje greha. Ja govorim o uzrocima problema, a ne o simptomima. Treba da se bavimo uzrocima i da pokusamo da ih resimo. Dakle, treba da se bavimo problemom greha. Sto se tice "istrazivanja", treba da znas da skoro sva istrazivanja javnog mnjenja u Srbiji sprovodi okupator i podaci su skroz netacni i lazni. Uveren sam da u Srbiji nema toliko abortusa kao sto se objavljuje, kao i drugih bolesti (raka, bolesti srca i dr). Namera objavljivanja ovakvih laznih istrazivanja je da se ubije moral jednog naroda koji nije do kraja dokrajcen raznim oblicima unistavnja. Ali, hajde da podjemo od pretpostavne da je tacno to lazno istrazivanje, o tome kako bi svaki 20-ti covek u Srbiji bio spreman da uzme pusku u ruke. Ako se tu misli na svakog 20-og stanovnika, onda je to 5% populacije, ako se misli na odrasle muskarce, onda je to manja cifra. Ja sam u mojoj knjizi "Osnovi teokratije" objasnio da je dovoljno 2-5% zdrave muske populacije u jednoj drzavi pa da se uspostavi red (preporucujem ti da procitas tu knjigu, imas je na nasem sajtu). Nase drustvo i nas narod veoma lice na izraelsko drustvo i jevrejski narod neposredno nakon izlaska iz egipatskog ropstva. Taj narod je imao mentalitet robova i nije zeleo da udje u Obecanu zemlju, pa je Bog morao da saceka da pomru svi ti bivsi robovi, a da novu generaciju njihovih sinova uvede u Obecanu zemlju. Slicno je sada i kod nas. U Srbiji postoji jedno veliko mnostvo robova - ljudi koji su radili za Josipa Broza, pa kasnije za Stambolice, Milosevica, i u zadnje vreme za Djindjica, Kostunicu i ostale. Potrebno je da jedna nova, zdrava generacija, preuzme stvar u svoje ruke, a ovi bivsi robovi da se sklone. Bog moze da napravi red u drzavi i namesti okolnosti za oslobodjenje, ako se zdrav deo drustva organizuje i krene putem duhovnog jacanja i cvrsceg povezivanja sa Bogom. To sam detaljnije objasnio u knjizi. To je ono na cemu treba da radimo, a ne da sada, ovako slabi, dizemo ustanak protiv okupatora. |
|
|
|
| Miroljub Petrovic |
Odgovorio 16.09.2009 08:39
|
|
Dejan Zemun je napisao: Ako mogu jos nesto kazem, vidim da ste u odgovoru na pitanje clana "O" rekli da posle skoro svake utakmice dolazi do napada na policiju. To je delimicno tacno, tacnije je, dolazi do napada policije na navijace, ili do provociranja navijaca od strane policije pa dodje do reakcije. Znam za misljenje gde su navijaci prikazani kao nekakvi vandali i huligani, naravno s razlogom, da ova ista policija ima opravdanje pred narodom da besomucno udara po navijackim rebrima i bubrezima. Oni dobro znaju da su navijaci uvek tu, u prvim redovima, prilikom borbe protiv ove i slicnih djavoljih inkvizicija, oni znaju da nase parole i uzvike sa tribina gleda i vidi cela Srbija, a te parole su upucene upravo protiv njih, poteza njihovih(ne nasih) premijera, ministara i predsednika. Delije Sever su poslale pomoc za ljude sa Kosova 10 puta vise nego ova vlast, ginuli na ratistima po Bosni, Hrvatskoj i Kosovu, bili po zatvorima za vreme velikih evropskih utakmica gde cela Srbija gleda prenos i gde se direktno proziva vlast. Ima tu i losih osobina medju navijacima, medjutim, u drzavi koja se raspada treba ih podrzati, a ne praviti od njih nekakve monstrume. Znam da ce me retko ko razumeti, samo bih voleo da se barem na ovom forumu navijaci ne predstavljaju kao neki varvari. Hvala na razumevanju Slazem se sa vecim delom onoga sto si napisao i ja sam vec rekao na ovom forumu da ispada da su navijaci najmoralniji deo naseg drustva, bez obzira na sve prigovore koje bi mogli da im uputimo. U praksi, oni vise rade korisnih stvari nego zvanicni organi kojima je to duznost prema opisu zanimanja. |
|
|
|
| Miroljub Petrovic |
Odgovorio 16.09.2009 08:43
|
|
Varnava je napisao: Miroljube cuo sam da je Walt Disney veliki sotonista,medjutim njegovi crtaci mi izgledaju dobri i kvalitetni,da li bi ih preporucio deci za gledanje?! Jeste, Walt Disney je bio veliki satanista. Koji njegovi crtani ti izgledaju dobri i kvalitetni? Jel oni kad macak Tom juri misa Dzerija sa sekirom, ili neki drugi? On je pravio crtane filmove koji su imali manje ili vise satanizma u sebi. |
|
|
|
| Miroljub Petrovic |
Odgovorio 16.09.2009 09:06
|
|
IsakSmesko je napisao: Miroljub Petrovic je napisao: Napad na pedere u nedelju znaci napad na medjunarodnu zajednicu koja stiti ovu vlast i koja ce sve preduzeti da satanizuje Srbiju do kraja. Dakle, mi smo u sukobu sa medjunarodnom zajednicom i samim Sotonom, a ne sa tim bolesnicima koji ce tamo da se okupe da bleje. Medjunarodna zajednica je nemilosrda, a mi posto smo odvojeni od Boga nemamo sanse da sa njima sada ratujemo. Nadam se da razumes sustinu problema. Nasa jedina nada je da se povezujemo sa Bogom, pa da se On obracuna sa nasim neprijateljima. Ovako cemo samo da izginemo kao Jevreji 70. godine u Jerusalimu kada su dignuli ustanak protiv rimske okupacije. Da, uzrok svih nasih nevolja je sto smo generalno kao narod odvojeni od Boga. Objasni kako da se vratimo Bogu, jer je to put za nase svenarodno spasenje. Kao i Jevrejski narod cim se odvajao od Boga snalazile su ga teske muke i nevolje. Da li je najbolji put za pribllizavanje ka Bogu kroz Crkvu Hristovu ? Licno mislim da je to pravi put, ali ti kazes da se u Crkvi danas bleji. Sta podrazumevas pod tim, jel' misllis na bogosluzenja ili nasta vec. Znam da ces reci da treba da zivimo zdravo, da idemo u prirodu, da pravimo obdanista, skole u sklopu crkve, da se pomazemo, da se molimo neprestano Bogu. Sve to je ok ali bez okupljanja u Crkvi i bez pokretanja tih stvari misllim da ne vredi nista, jer vidimo kako to ide u sekularnim putem. Ja sam u mojoj knjizi "Osnovi teokratije" (koja moze besplatno da se skine na ovom sajtu) objasnio kako mozemo da resimo drzavni problem koji imamo. Najbolje bi bilo kada bi se problem resavao preko crkve, da crkva vodi resavanje problema, ali crkva je potpuno nezainteresovana za resavanje problema, osim nekih retkih svestenika koji nesto korisno prakticno rade (ljudi iz manastira Rukumija sa svojom sjajnom izdavackom delatnoscu, svestenik Milic iz Pozege sa svojim predavanjima i emisijama na TV i internetu (iako se ne slazem po svim detaljima sa njim), vladika Nikanor koji okuplja anti-ekumeniste i radi koliko moze, vladika Artemije i ekipa iz manastira Crna Reka, svestenik iz Ceneja kod Novog Sada koji radi na lecenju narkomana, grupa svestenika iz Jagodine, i da ne nabrajam dalje). Ali to su pojedinci ciji uticaj je relativno mali u odnosu na uticaj svetog sinoda, kao sto je i moj uticaj mali u odnosu na delovanje drzavne televizije. Ja kazem da treba da se povezujemo sa svima koji hoce nesto korisno da RADE. Retki su svestenici koji ce hteti da rade nesto korisno na duhovnom ozdravljenju naroda. Oni ce da dodju da izrecituju napamet molitvu ujutru i uvece, da "svete vodicu", obave neko krstenje, svadbu, sahranu, uzmu pare i idu kuci da jedu, piju i bleje. Vladike su jos veci neradnici koji se ponasaju kao bogovi, kojima ne moze da se pridje, umesto da prednjace po radu, zalaganju, idejama, projektima. I sad ti pokusaj sa njima nesto da napravis i dogovoris. Ja sam pokusao bezbroj puta i digao ruke. Secam se kada sam direktoru radija Svetigore nudio da otvorimo TV Svetigora, da iskoristimo sadasnji uticaj Amfilohija i obezbedimo ulaz na kablovsku mrezu. Ja sam mu ponudio da obezbedim svu tehniku za jednu kablovsku televiziju i program za naredne dve godine, a da on sredi preko Amfilohija dozvolu za ulazak na kablovsku mrezu. Medjutim, to je bilo kao da sam mu predlozio da gradimo svemirski brod. Nisu oni navikli da rade ozbiljne stvari. I taj radio Svetigora stoji na ledjima jednog coveka, entuzijaste, koji nije svestenik, koji uredjuje sajt i vodi skoro sve poslove oko radija. Ne daj Boze da se njemu nesto desi, radio bi se odmah ugasio. Meni je muka od razvlacenja i gubljenja vremena u praznim pricama. Sa tim sam zavrsio za sva vremena. Hoci da radim, koliko mogu, i to sa onima koji hoce da rade, a ko hoce da se zamajava sa onima koji imaju velike potencijale, a nece nista da rade, neka im je "veliki sretnji put", sto bi rekli Podgoricani. |
|
|
|
| Miroljub Petrovic |
Odgovorio 16.09.2009 09:13
|
|
Danas u Srbiju dolazi ministar spoljnih poslova Izraela, a mediji objavljuju da ce biti potpisan ugovor o medjusobnom ukidanju viza Srbije i Izraela. To bi bila sjajna stvar. Evo te vesti: http://www.blic.r...?id=111014 |
|
|
|
| boZo |
Odgovorio 16.09.2009 11:29
|
|
Član Odgovori: 56 Pristupio/la: 05.07.08 |
na koji nacin cemo da putujemo posle nove godine? jer cemo morati da pravimo nove pasose sa biometriskim podacima i naravno cipom u njemu.
Bog stavlja na muke one koje voli da bi ih usavrsio 'Sveti Sava' |
|
|
|
| Laki |
Odgovorio 16.09.2009 13:07
|
|
Član Odgovori: 207 Pristupio/la: 04.02.08 |
Gdine Miroljube, sto se tice navijaca, oni su najvise pogodjeni propagandom novinara i politicara. DS-ovci ih najvise pljuju, kako su oni varvari, divljaci, kako se tuku bez potrebe, kako salju losu sliku u "civilizovan svet". Da li to politicari rade namerno, ili to rade po nalogu ovih iz EU? |
|
|
|
| Miroljub Petrovic |
Odgovorio 16.09.2009 14:38
|
|
elohim je napisao: u bibliji pise da ne treba psovati vodje naroda.jel se tu misli na verske vodje ili nedaj boze na predsednike drzava? Tu se misli na ljude koje vode drzavu, a to su vladari. Medjutim, posto je u demokratiji uvedeno da su vladari ljudi koje je dozvoljeno, pa cak i pozeljno kritikovati, onda je to nesto drugo. Naravno da ne bi trebalo nikoga psovati, vec zlo pobedjivati dobrim. i imate li u centru odsek za pomoc ljudima koji zele da pobegnu iz sekte?ja sam pokusavao nesto ovde u sapcu da pokrenem po tom pitanju,medjutim policija umalo da uhapsi mene sto sirim paniku?!a znam za satanisticku sektu u sapcu i dovodim je u vezu sa porastom broja samoubistava ovde zadnjih godina,znam i gde se okupljaju a policija cuti jedino da uzmem motku sto bi ste vi rekli,i da se sam obracunam sa njima. Naravno da radimo sa ljudima koji su u nekoj sekti i koji zele da se toga spasu. Ali, ne mozes nikoga da juris da izadje iz sekte kad zakon dozvoljava da se sekte sire. Ti satanisti o kojima pricas su sitne ribe za sataniste u vrhu opstine i drzave koji ih stite. |
|
|
|
| Miroljub Petrovic |
Odgovorio 16.09.2009 14:41
|
|
boZo je napisao: na koji nacin cemo da putujemo posle nove godine? jer cemo morati da pravimo nove pasose sa biometriskim podacima i naravno cipom u njemu. Morace da se ima ovaj novi pasos sa cipom, kakav imaju i sve evropske drzave. Ali, to jos uvek nije problem. |
|
|
|
| Miroljub Petrovic |
Odgovorio 16.09.2009 14:41
|
|
Laki je napisao: Gdine Miroljube, sto se tice navijaca, oni su najvise pogodjeni propagandom novinara i politicara. DS-ovci ih najvise pljuju, kako su oni varvari, divljaci, kako se tuku bez potrebe, kako salju losu sliku u "civilizovan svet". Da li to politicari rade namerno, ili to rade po nalogu ovih iz EU? Politicari rade sve da bi se dodvorili gazdama iz medjunarodne zajednice. Ako gazde pocnu da hvale navijace, onda ce i politicari da kazu da su navijaci premer drugim ljudima. Tako politicari danas hvale homoseksualce, a sutra ko zna koga, u zavisnosti kako gazde namignu. Izmenjeno od Miroljub Petrovic na 16.09.2009 14:42 |
|
|
|
| Miroljub Petrovic |
Odgovorio 16.09.2009 14:46
|
|
Koristi mpriliku da dam informaciju da su izasle iz stampe dve sjajne knjige: - Vatikanske ubice - ispovest bivseg jezuite, Dr Alberto Rivera - Vavilonska misterijska religija - ideologija otpalog hriscanstva, Ralf Vudrou Knjige se mogu nabaviti u knjizari Metafizika, Beograd, Solunska 10, tel. 011/292-0062. Cena knjiga u toj knjizari je 450 dinara, a u ostalim knjizarama je 780 dinara (1 evro = 93 dinara). Oni koji nisu iz Srbije mogu da naruce knjige preko naseg centra kontaktom na nas e-mail: Izmenjeno od Miroljub Petrovic na 16.09.2009 14:46 |
|
|
|
| Miroljub Petrovic |
Odgovorio 16.09.2009 15:07
|
|
Mediji su objavili da su danas ukinute vize za putovanje u Izrael, za one sa pasosom Srbije. Da sacekamo do sutra da pa nazovemo izraelsku ambasadu da nam potvrde. Evo vesti: http://www.b92.ne..._id=381756 |
|
|
|
| neki deki |
Odgovorio 16.09.2009 15:41
|
|
Član Odgovori: 41 Pristupio/la: 02.08.09 |
U knjizi ''masonski i okultni simboli'' pise da se znak heksagram koristio u okultizmu, raznim vracarenjima i masoneriji a sad sam video isti znak i na zastavi drzave Izrael, jel to znaci da su i tu masoni i satanisti umesali svoje prste?
Sve sto dise neka hvali Gospoda! Aliluja! |
|
|
|
| Miroljub Petrovic |
Odgovorio 16.09.2009 15:59
|
|
neki deki je napisao: U knjizi ''masonski i okultni simboli'' pise da se znak heksagram koristio u okultizmu, raznim vracarenjima i masoneriji a sad sam video isti znak i na zastavi drzave Izrael, jel to znaci da su i tu masoni i satanisti umesali svoje prste? Tako je. |
|
|
|
| Dejan Zemun |
Odgovorio 16.09.2009 16:44
|
|
Član Odgovori: 14 Pristupio/la: 26.07.09 |
u Jovanovom otkrovenju pominje se sedam Hristovih crkava, to mi je malo zbunjujuce... Koje su to crkve? I jel se zna gde tu pripada SPC, ili pravoslavlje uopste? Koja je to Leodikijska crkva? Ko je proricica Jezavela i jel njeno ime ima neko znacenje ako ga prevedemo na nas jezik? |
|
|
|
| Miroljub Petrovic |
Odgovorio 16.09.2009 20:35
|
|
Dejan Zemun je napisao: u Jovanovom otkrovenju pominje se sedam Hristovih crkava, to mi je malo zbunjujuce... Koje su to crkve? I jel se zna gde tu pripada SPC, ili pravoslavlje uopste? Koja je to Leodikijska crkva? Ko je proricica Jezavela i jel njeno ime ima neko znacenje ako ga prevedemo na nas jezik? Taj opis crkava govori o sedam razlicitih vrsta greha koji su nekada postojali u ondasnjim crkvama, a postoje i danas. O Jezavelji treba da citas u Starom zavetu. Dzabe citas Otkrivenje kad nisi citao Stari zavet. |
|
|
|
| Varnava |
Odgovorio 16.09.2009 21:32
|
|
Član Odgovori: 31 Pristupio/la: 23.08.09 |
Miroljube ja sta god sam gledao ili citao od Vladimira Dimitrijevica je odlicno,kako bi se on mogao kontaktirati? Jesi razmisljao da ga dovedes na forum da i on odgovara na pitanja? |
|
|
|
| Predji na forum: |