Preporuka










Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra



Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame























Pogledaj temu

 Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
daks - poruka glasi:

Miroljube, imam jedno pitanje vezano za mutacije.
Rekao si da se kod deteta uzima jedan gen od majke i jedan od oca. Recimo da geni oba roditelja nisu u funkciji pa se zbog toga rodi dete sa deformitetom. Kako to da onda majka i otac koji imaju taj gen, koji nije u funkciji, nemaju taj deformitet sto dete ima?
Znaci, pitanje je kako to da otac i majka koji imaju nefunkcinalan gen nisu oskrnavljeni kao njihovo dete koji ima isto taj nefunkcionalan gen?

Svaa osoba ima dva gena - jedna od oca, a drugi od majke. U ovom slucaju roditelji imaju po jedan ostecen i jedan zdrav gen, pa zbog zdravog gena nema deformiteta, a ako dete nasledi bolestan gen od oba roditelja doci ce do pojave deformiteta.
 
Miroljub Petrovic
Obilic - poruka glasi:

U Vašem objašnjenju o podelama u masoneriji niste spomenuli Izrael. Smatrate li da vlasti u Izraelu pripadaju "tvrdoj struji?"

Izrael je pod najvecim uticajem americkih jevrejskih lobija, koji ipak ne mogu da rade sta zele zbog velikog uticaja religioznih Jevreja. I u jevrejskim lobijima postoje liberalne i tvrde struje, tako da je tesko predvideti na koju ce stranu ici zvanicna politika Izraela. Ipak, stanje u svetu i veliki antisemitizam idu na ruku tvrdoj struji.
 
djoks
Miroljube kakvo je vase misljenje o "8 martu danu zena" ?
 
zvonko
Poz. Miroljube dali si upoznat sa kamenim kuglama koje se nalaze u Bosni u Mecevicima kod Zavidovica dali si upoznat sa njihovom strukturom i njihovim poreklom one su inace fino ispolirane dosta su teske jedva da neko moze da ih pomeri a medju stanovnistvom izazivaju misteriju i privlace turiste.
 
Miroljub Petrovic
zvonko - poruka glasi:

Poz. Miroljube dali si upoznat sa kamenim kuglama koje se nalaze u Bosni u Mecevicima kod Zavidovica dali si upoznat sa njihovom strukturom i njihovim poreklom one su inace fino ispolirane dosta su teske jedva da neko moze da ih pomeri a medju stanovnistvom izazivaju misteriju i privlace turiste.

Vidjao sam takve kugle na nekoliko mesta. Moguce da su ih pravili drevni ljudi, a mozda i demoni.
 
Nemanja Katic
Svaka cast Miro na vaspitavanju cerke, nisam znao da je bas ovako religiozna prava Jevrejka. Dobro je sto je nisi upisao u debilanu gde se deca uce satanizmu vec u srednju Jevrejsku. Najbolja drugarica tvoje cerke je jako poznata u Srbiji kao veliki moralista sa preko 31 000 pratilaca na fb pozivam i ostale forumase da se prikljuce. ...
Svojim primerom u praksi pokazujes kako treba vaspitavati svoju decu i imati jaku porodicu, time si pokazao polupanim likovima koji te napadaju, da si u pravu i da je tvoja teologija ispravna, zato i dalje verujem da za nas Srbe ima nade. Ziveo Miro, pozdrav iz Kuca od Petrovica!
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 09.03.2015 01:48
 
Miroljub Petrovic
Na danasnji dan, krajem 19. veka, prema paganskom kalendaru 8. marta, francuske prostitutke, nezado­voljne pokušajima državnih vlasti da im se suzi prostor za ja­v­no delovanje i prognaju s odabranih ulica, počele da demonstriraju tražeći svoja “radna pra­va”. Prostitutke su protestvovale i narednih godina, svakog 8. marta. Kasnije je ovaj dan proglasen Medjunarodnim danom zena.
 
Miroljub Petrovic
Nemanja Katic - poruka glasi:

Svaka cast Miro na vaspitavanju cerke, nisam znao da je bas ovako religiozna prava Jevrejka.

Đe si "Nemanja", poštenjačino stara, što samo istinito i pravo zboriš. Hvala ti što brineš o mojoj ćerki i što znaš da je ona prava Jevrejka iako je nikada nisi upoznao. Ali pošto ste ti i tvoji pajtosi vidoviti, kao Vidovita Zorka, onda je razumljivo da vam je sve na ovom svetu dobro poznato.

Dobro je sto je nisi upisao u debilanu gde se deca uce satanizmu vec u srednju Jevrejsku.

Tačno je ovo što si rekao. Ja sam ćerku upisao u moju srednju jevrejsku školu, koju održavam u kući, a upisao sam je i u osnovnu školu, jer sam morao po zakonu, iako za tvoju informaciju, ona u tu školu nije mnogo išla. Kako se približavala osmom razredu, sve je ređe išla u školu dok skoro potpuno nije prestala da ide, pa je morala, po zakonu, da polaže razredni ispit na kraju godine jer je imala veliki broj izostanaka i ostala je neocenjena (dakle, polagala je sve ispite pred komisijom). Sada je zvanično upisana u jednu srednju školu u kraju gde živim, na periferiji Beograda, ali ni u nju ne ide često pa direktor predlaže da se prebaci na vanredno pohađanje, jer ima mnogo izostanaka.

Ja znam da ste ti i tvoji pajtosi otvorili srednju "hrišćansku" školu na Cetinju, u Banjaluci, i Malesiji, i da tamo učite decu da ne postoji Trojstvo, važnost telegonije i drugih "naučnih" disciplina, ali daleko mi je da ćerku šaljem u vašu super školu.

Najbolja drugarica tvoje cerke je jako poznata u Srbiji kao veliki moralista sa preko 31 000 pratilaca na fb pozivam i ostale forumase da se prikljuce. ...

Iako si vidovit, ova devojka nije najbolja drugarica moje ćerke. Retko se viđaju i druže, i to uglavnom vezano za fizičke aktivnosti, pošto ova devojčica trenira boks. Ona dođe ponekad kod moje ćerke i sede u sobi, i mogu da kažem da se fino ponaša, da brine o ishrani, da je fizički aktivna, nisam primetio da je nemoralna. Nije moralna kao ti i tvoji pajtosi, to je sigurno, ali teško je upoređivati se sa vama koji ste skoro dostigli savršenstvo i uskoro ćete biti vazneti na nebo.

Ako si zapazio, na slici koju si postavio, u pozadini se vidi grafit na kojem piše "Šešelj, 15.11". Kao što vidiš, ova devojčica i moja ćerka su se slikale pored ovog grafita jer imaju malo osećaja za moral i cene doprinos nekih nesavršenih ljudi u borbi protiv papske nemani, za razliku od tebe i tvojih pajtosa koji se bavite pljuvanjem po meni , Šešelju, Mladiću i ostalim nesavršenim ljudima koji pružaju neki praktičan otpor satanizmu.

Svojim primerom u praksi pokazujes kako treba vaspitavati svoju decu i imati jaku porodicu, time si pokazao polupanim likovima koji te napadaju, da si u pravu i da je tvoja teologija ispravna, zato i dalje verujem da za nas Srbe ima nade.

Pa eto, trudim se da u ovom satanizovanom svetu improvizujem koliko mogu i da sačuvam decu. Mislim da sam do sada u tome veoma uspeo. Moj sin je odličan poznavalac veb dizajna, kompjutera, mobilnih telefona, teologije i prirodne medicine, i predstavlja vrlo važnu kariku u funkcionisanju CPS-a, pogotovo u domenu internet marketinga, internet televizije i dr. Perfekto poznaje engleski jezik tako da na polju korišćenja najnovijih informacija (a sve nove informacije prvo izađu na engleskom) daje veliki doprinos. Živi po Bibliji, obredno se okupao u Jordanu, nikada se nije kurvao... Nije savršen kao ti koji imaš desetoro dece, ali teško je da se neko meri sa tobom.

Moja ćerka Anđa od 15 godina takođe daje veliki doprinos porodici, pomaže oko sestre od dve godine, perfektno poznaje engleski jezik pa daje doprinos radu CPS-a oko prevođenja i drugih stvari, svira klavir, ide u školu jahanja konja, pomaže oko svega što joj kažem. Nije savršena kao tvoja devojka, ali vi proroci sa Cetinja, Malesije i Banjaluke ste van konkurencije.

Što se tiče moje najmlađe ćerke od dve godine, za nju si u pravu da je loše vaspitana jer povremeno plače kad je gladna i kad se ukaki, ali obećavam ti da ću se potruditi da se popravi. Lako je tvojoj deci kad imaju tako dobrog oca pa nikada ne plaču. Pričala mi je tvoja baba da ni ti nisi nikad plakao i da si sa godinu i po dana počeo da čitaš Bibliju i da debatuješ sa Jehovinim svedocima, pa su hteli još tada da te proglase za sveštenika.

Ziveo Miro, pozdrav iz Kuca od Petrovica!

Pozdrav i tebi "Nemanja Katiću Petroviću". U naslovu se potpisuješ kao Katić, a ovde na kraju posta kao Petrović. Izgleda da imaš dva prezimena jer se ne zna ko te je pravio. Možda da dodaš još jedno prezime - Sotonić, pa da se zna ko ti je otac. U prijavi za forum si napisao da si iz Sarajeva, a ovde kažeš da si iz Kuča. Moguće da u Kučima ima neko selo Sarajevo, ali ja nisam čuo za njega.

Neće mi biti žao kad ti i tvoji pajtosi sutra budete goreli u jezeru ognjenom, i sve ovo što (o jadu) radite je dobro svedočanstvo, da jednog dana svi vide da je Bog zaista pravedan kada bude zbrisao seme sotonsko sa lica zemlje.
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 09.03.2015 01:48
 
Mirjana-Misel
http://www.novi-s...vi-u-meni/
 
Obilic
http://isra-news....blikanaca/

Da li i u Americi postoji podela na "tvrdu struju" i "ekumeniste"?
 
Miroljub Petrovic
Obilic - poruka glasi:

http://isra-news....blikanaca/

Da li i u Americi postoji podela na "tvrdu struju" i "ekumeniste"?

Da.
 
Krsto
Kako se boriti protiv "novog svetskog poretka"? - Kent Hovind

https://www.youtu...PlMLI0lhDs
 
batica
mislim da sam par puta postavljao pitanja ali kasnije nestane moj post...
 
Miroljub Petrovic
batica - poruka glasi:

mislim da sam par puta postavljao pitanja ali kasnije nestane moj post...

Nije post nestao nego sam ga ja obrisao jer pitas stvari na koje sam vise puta odgovarao, a nisi citao forum od pocetka.
 
Baruch Haba
http://narod.hr/h...iju-djece/
 
DM87
"Nacisticka tajna Amerike" Dzon Loftus
http://www.admira...na-amerike

Evo nekih citata iz knjige: " Od 15.000 nacističkih ratnih zločinaca, koliko
je po procenama živelo u Americi, manje od jedne stotine
bilo je blago kažnjeno po nalogu Ministarstva pravde, a troškovi
su bili zaprepašćujući – pola miliona dolara, i više, po slučaju.
Kongres je obezbedio taj novac, ali ministarstvo nikada nije završilo
posao. Lov na naciste je bio verovatno najneuspešniji program
u istoriji Ministarstva pravde."

"ono na šta sam ja pre više decenija upozoravao Kongres:
nacisti se nisu krišom ušunjali u Ameriku; njih su ovamo
prokrijumčarile naše špijunske agencije"

"Čitao sam poverljive dosijee i o samom Njujork tajmsu, uključujući
i to kako je poručnik Abvera Paul Hofman, ađutant
visokog nacističkog ratnog zločinca u Italiji, kasnije, na zahtev 17
američkih obaveštajaca, postao šef biroa Tajmsa u Rimu. Kako
sam poslednji put čuo, poručnik Hofman se penzionisao u
Švajcarskoj, ali i dalje napiše ponešto za rubriku Tajmsa o putovanjima.
Mnogi „novinari“ Tajmsa su godinama bili zapravo prikriveni
tajni operativci koji su se bavili atentatima i pučevima u Južnoj
Americi. Danas Tajms ne angažuje naciste niti špijune, ali i dalje
žmuri. U zamenu za ekskluzivne vesti, Tajms pere prljav veš obaveštajne
zajednice. Svi oni znaju kako da operu priču."

" Istina je, kako ova
knjiga otkriva, da su Muslimanska braća prvobitno bila arapski
nacistički pokret i radila su za britanske obaveštajce kako bi
srušila tek rođenu izraelsku državu. Tokom osamdesetih godina
dvadesetog veka njih su angažovali američki obaveštajci kako
bi regrutovali mudžahedine u Avganistanu, a sada je to pokroviteljska
organizacija za svaku sunitsku terorističku grupu na
Bliskom istoku. "

"Moj omiljeni citat potiče od Džordža Orvela, pisca 1984:
„Prećutkivanje je najmoćnija forma laži, a dužnost istoričara je
da se postara da te laži ne dospeju u udžbenike istorije.“"
Izmenio/la DM87 na 13.03.2015 08:54
 
Krsto
Kent Hovind govori o Kovčegu Zaveta i Hramu

https://www.youtu...NBAwvsxiWA
 
Nexy90
da li ima knjiga u pdf od Isaka Njutna o poslednji vremenima Danilo otkrivenje?
 
milosdoni
Atlantida, jedna civilizacija koja se srusena i potopljena u Atlanski okean, misterija. Citajuci razne knjige i pronalazeci predmete od stare atlantide dolazi se lako do zakljucka da je postojala, zasto u svetom pismu nije naopomenut takav dogadjaj i sta se tacno desilo sa tim ljudima, ja mislim da je to bilo leglo nemorala kao sodom i da je sruzena u dubine, takav veliko dogadjaj sigurno bi trebalo pomenuti ili je Bog preko ljudi smatrao da ljudi ne bih trebal io tome nista da znaju i da bi stetilo ljudima pogotovu onima koj isire zlo?
Milos Aleksic
 
Mikiz
Krsto - poruka glasi:

Kent Hovind govori o Kovčegu Zaveta i Hramu

https://www.youtu...NBAwvsxiWA


U ovim snimcima Ron Vajat govori o pronalasku kovcega

https://www.youtu...f0o9aFRzWo
(18m 30sec)

https://www.youtu...SrvXqh00qU
Izmenio/la Mikiz na 13.03.2015 07:55
 
Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.61 sekundi!