Preporuka










Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra



Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame























Pogledaj temu

 Stampaj Temu
pocetak foruma
ISAAC
OKRNJENA EKIPA CPS-A DANAS IZLAŽE NA SAJMU EZOTERIJE U RIJECI NA ADRESI RIVA BODULI 1.
RADNO VRIJEME SAJMA JE OD 11--20H.
VOLJELI BISMO DA NAM SE PRIDRUŽITE.
MOB.091 533 6997
ROBERT
 
ZoranS
jos jedna dokumentacija o satanizmu u danasnjem drustvu, sa aktuelnim pevacima, glumcima, politicarima i drugim..

CELEBRITIES EXPOSED: Satanism in the Hollywood & Music Industry (Illuminati, Masons) (Part 1 of 2)
https://www.youtu...v2GfVAwhoU

u drugom delu dokumentacije ima i govor od Kent Hovind-a.
(Part 2 of 2)
https://www.youtu...NrKjiputuY
Izmenio/la ZoranS na 13.12.2015 12:03
 
Mzs
https://scontent-...e=56E47FC9

(ако неко проверава сам, негде је потребно погледати Библију на енглеском, како би се текст јасније разумео)
Izmenio/la Mzs na 13.12.2015 13:56
 
Alen P
Dokumentarni film koji na jednostavan način, uz suvremene animacije Tiranosaura rexa, Iguanodona, Triceratopsa i sauropodnih dinosaura, pokazuje da biblijski izvještaj o Stvaranju i globalnom katastrofičkom Potopu neusporedivo bolje objašnjava fosilni zapis dinosaura od jako raširenih evolucionističkih vjerovanja o dinosaurima.

https://www.youtu...e=youtu.be
 
http://www.udrugapostanak.ucoz.com
Indzonlije
Fenomenalna slika, koju moram podeliti sa vama!
[img]http://s23.postimg.org/vdtn134zr/12316527_468510083335159_3089032238995615291_n.jpg[/img] is not a valid Image.
 
nikolaj
http://youtu.be/J...

Dobar film.
Izmenio/la nikolaj na 14.12.2015 04:06
Не плачи дете моје, ускоро ће Господ доћи и уредиће све.
 
Dragan V
Izgradio kuću za samo 180 evra kako bi dokazao da ona ne mora biti skupa.

Link: http://www.gradnj...iti-skupa/
 
Aleks
Miroljube može komentar:
http://anti-censu...nu-velkov/

Zašto napadaju dr. Veljkov? Ona nema skoro nikakav prostor u medijima i njen uticaj je veoma mali. Da li su preparati na bazi hlora koji se pominju zbilja lekoviti i podizu alkalnost organizma?
 
seventh seal
https://www.youtu...ul-W2mA00o
Nlo Banjaluka.
 
Miroljub Petrovic
Aleks - poruka glasi:

Miroljube može komentar:
http://anti-censu...nu-velkov/

Zašto napadaju dr. Veljkov? Ona nema skoro nikakav prostor u medijima i njen uticaj je veoma mali. Da li su preparati na bazi hlora koji se pominju zbilja lekoviti i podizu alkalnost organizma?

Napadaju je jer je preko Facebook-a podigla veliku prasinu protiv trovanja dece i ljudi vakcinama, a uspela je i da na nekoliko televizija isprica tu pricu. Zanimljiv je tekst sa donjeg linka koji mi je Sladjana poslala:

https://www.faceb...35?fref=nf

Postoji odlican intervju sa Sladjanom Velkov koji je emitovan nedavno na Radiju Snaga naroda, moze da se poslusa na donjem linku od 47. minuta:

https://www.youtu...NF0fhILZeE
 
Miroljub Petrovic
Emisija "Glas gusala" na radiju Snaga naroda, emisija od proslog ponedeljka, ubedljivo najbolji kulturni i duhovni program na nasim prostorima. U ovoj emisiji gost je visestruki prvak Sasa Laketic:

https://www.youtu...YjrUa-HMKg

Veceras je nova emisija.
 
Danijel_Davidovic_95

Postoji aplikacija koja se skine na telefon pod nazivom ''Camera 360'' sa kojom su moguce ovakve stvari, cini mi se da je na ovoj fotografiji identican oblik na nebu, kao sto je na snimku:
http://i.pics.rs/...
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 14.12.2015 20:26
 
Miroljub Petrovic
Danijel_Davidovic_95 - poruka glasi:


Postoji aplikacija koja se skine na telefon pod nazivom ''Camera 360'' sa kojom su moguce ovakve stvari, cini mi se da je na ovoj fotografiji identican oblik na nebu, kao sto je na snimku:
http://i.pics.rs/...

To je ta slika. Klinci se zabavili, pa zezaju neupucene. Iako ima i tu kvaka. Zbog ovakvih prevara i fotomontaza, sutra kad se pojave demoni, mnogi ce da misle da je u pitanju neka sala i fotomontaza.
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 14.12.2015 20:26
 
ZoranS
30 Solid Scientific Studies That Prove Vaccines Cause Autism

http://yournewswi...se-autism/
 
Miroljub Petrovic
U Kučima se sprema izgradnja spomenika kao uspomena na poharu i zločin od strane cetinjskih zločinaca, prethodnika današnjih crnogorskih ustaša.

http://www.srpske...kuca-video

http://www.srpske...a-galerija

Knjiga "Crnogorska pohara Kuča" može se preuzeti na donjem linku:

http://www.mediaf...m8r80720q6
 
Miroljub Petrovic
Народна библиотека „Вук Караџић“ Бојник (код Лесковца) организује:

ГУСЛАРСКО ПОСЕЛО

Учествују:
Живота Плавшић, Новак Миленковић, Андрија Плавшић, Милош Гашевић (Друштво гуслара „Ратко Павловић Ћићко“ Ниш)

Радосав Додеровић, Јакша Јакшић, Вук Ђорђевић, Обрен Јововић (Удружење гуслара и писаца епске поезије „Горња Јабланица“ Медвеђа)

Милан Додеровић, Душан Додеровић, Рашо Вуковић (Гуслари из Лесковца)

Четвртак 17. новембар 2015. у 16 сати
Библиотекa „Вук Караџић“, Бојник
 
Bolivar
Petrovicu, sivi ticu Smile Postujem i slazem se sa tvojim vidjenjem zdravog i moralnog zivota, interesantan si i inteligentan covek (to se odmah uocava po nacinu baratanja informacijama i dedukciji, ali i manipulaciji istim). Ali u tim nekim osnovama, bazi, ili da nazovem to pocecima cele price zvane zivot, kao i kosmos, ne slazem se u potpunosti. Mislim da su tvoji principi zdravog zivota u redu, jer oni pre svega jesu principi, a nisu pravilo dato od nekoga. Nesto sam razmisljao o moru zivotinjskih i biljnih vrsta (ali i vrsta koje nisu ni prvo ni drugo, npr. gljiva, bakterija), to su milioni i milioni vrsta, postavlja se pitanje CEMU TOLIKO? Mislim moglo je ekonomicnije sve to da bude napravljeno. Koja je bila poenta postojanja dinosaurusa, kada su nestali na kraju, tolike grdosije. Ovaj svet mi zapravo deluje kao delo buntovnog umetnika, koji u inat svome ocu, koji je racionalan, ceni svrsishodnost pojava, pravi nesto sto ce ga oduseviti, pa cak i uvuci u celu pricu, koju zovemo istorija univerzuma (u ovoj pricici sam aludirao na Lukavog "umetnika", tj. Sotonu i njegovog oca Tvorca, Boga). Srdacan pozdrav!
 
Miroljub Petrovic
Bolivar - poruka glasi:

Petrovicu, sivi ticu :) Postujem i slazem se sa tvojim vidjenjem zdravog i moralnog zivota, interesantan si i inteligentan covek (to se odmah uocava po nacinu baratanja informacijama i dedukciji, ali i manipulaciji istim). Ali u tim nekim osnovama, bazi, ili da nazovem to pocecima cele price zvane zivot, kao i kosmos, ne slazem se u potpunosti. Mislim da su tvoji principi zdravog zivota u redu, jer oni pre svega jesu principi, a nisu pravilo dato od nekoga. Nesto sam razmisljao o moru zivotinjskih i biljnih vrsta (ali i vrsta koje nisu ni prvo ni drugo, npr. gljiva, bakterija), to su milioni i milioni vrsta, postavlja se pitanje CEMU TOLIKO? Mislim moglo je ekonomicnije sve to da bude napravljeno. Koja je bila poenta postojanja dinosaurusa, kada su nestali na kraju, tolike grdosije. Ovaj svet mi zapravo deluje kao delo buntovnog umetnika, koji u inat svome ocu, koji je racionalan, ceni svrsishodnost pojava, pravi nesto sto ce ga oduseviti, pa cak i uvuci u celu pricu, koju zovemo istorija univerzuma (u ovoj pricici sam aludirao na Lukavog "umetnika", tj. Sotonu i njegovog oca Tvorca, Boga). Srdacan pozdrav!

Zdravo filozofe. Posto kazes da manipulisem informacijama, sto nisi naveo neki primer, gde ja to manipulisem, nego kao Haski tribunal i Blic iznosis optuzbe bez argumenata, verovatno polazeci od pretpostavke da je tvoja licnost nepogresiva kao u slucaju pape.

Mogao si da se cudis i sta ce toliko zvezda u svemiru, zasto stonoga ima toliko nogu, cemu sve to? Da ste ti i tvoj bog, onaj lukavi, uredjivali svet, verovatno biste ga "bolje uredili".

Ovaj svet jeste delo buntovnog "umetnika" - coveka, koji je krenuo za Sotonom, pa je Bog pokrenuo odredjene genetske mehanizme u zivim sistemima, unapred pripremljenim za slucaj pobune coveka, gde vise nece sve biti idealno kao u pocetku, vec ce na sve strane postojati "upozorenja" na opasnosti koje postoje u covekovom daljem i trajnom prkosenju Bogu. Tako imamo da se zivotinje ubijaju izmedju sebe, da postoje svakakva cudovista i drugo sto ukazuje na ono o cemu Bog od pocetka govori - o pobuni i posledicama stajanja na stranu Velikog Pobunjenika.

Posto si se jasno deklarisao koga zastupas, evo pruzam ti priliku da izneses cinjenice u prilog svojih optuzbi. Necu odmah da te banujem, dok ne postanes previse bezobrazan.
 
Miroljub Petrovic
Evo snimka predavanja koje sam odrzao pre dva dana u Nemackoj:

Principi zdravog zivota
https://www.youtu...k-VTY4YXIE
 
soko
https://www.faceb...mp;theater
5. Mojsijeva 28.13
 
Predji na forum:
Vreme učitavanja: 1.90 sekundi!